My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Συνεβη στο Πολυκαστρο;

Γράφτηκε στο Νasos blog-gossiptv.gr και το μεταφέρουμε γιατί ως “γλάμουρους-κουτσομπολιό” έχει “φάση”:

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας, το Κιλκίς πέρασαν την Πρωτοχρονιά τους το ζεύγος Σκορδά- Λιάγκα, παρέα με… τον Λιάγκα Junior και το Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η παρέα βρέθηκε στο Πολύκαστρο του Κιλκίς και πιο συγκεκριμένα σε γνωστή ταβέρνα για να χαρεί τα τοπικά εδέσματα. Γίνονται «στόχος»-με την καλή έννοια πάντα-μιας συναδέλφου από τοπικό ραδιόφωνο, η οποία  αποφάσισε να τους πάρει τηλέφωνο για μια δήλωση. Η Φαίη μίλησε για μερικά δευτερόλεπτα, λέγοντας, «Να έχετε όλοι οι ακροατές καλή χρονιά» και το έκλεισε, σε αντίθεση  τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος  ακούστηκε να λέει: «Δε γίνεται παιδιά. Φεύγουμε απευθείας για Αθήνα».

Η συνάδελφος που ήταν στο μικρόφωνο δε μάσησε και σχολίασε την στάση του ζευγαριού λέγοντας: «Ευχαριστούμε την κυρία Σκορδά για την συνέντευξη που τελικά δεν μας έδωσε και να υπενθυμίσουμε πως και ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά θα πρέπει να θυμούνται πως κάποτε είχαν βρεθεί στην θέση μας. Κάποτε ήταν κι εκείνοι μικροί και άσημοι και δεν είναι ωραίο να αποφεύγεις δύο νέα παιδιά που προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους.»

Αυτά τα λόγια προκάλεσαν την οργή του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος τηλεφώνησε στον ραδιοφωνικό σταθμό, ζητώντας εκτός αέρα, το λόγο απο τη δημοσιογράφο: «Θα έπρεπε να λέτε και ευχαριστώ που η κυρία Σκορδά βγήκε έστω και για ένα λεπτό στον ραδιόφωνο σας. Τα ειρωνικά σχόλια δεν ταιριάζουν σε μας. Είστε πολύ μικροί για να μας κρίνετε» και συνεχίζοντας στον ίδιο τόσο πρόσθεσε: «Δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς και δεν έχεις να μου πεις τίποτα, θα ακούσεις έμενα τι έχω να σου πω».

Μέρες που είναι, ευπρόσδεκτο και `κανα μικρο-κουτσομπολιό, έτσι;

 

 

Σχολιάστε