My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Σπάριγκ kick boxing

Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του κορωναϊού, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου στο Κιλκίς και στον καλαίσθητο χώρο του GOLDEN ATHLOS STADIUM, φιλική αγωνιστική συνάντηση Σπάριγκ kick boxing.

O A.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ υποδέχθηκε στην πόλη μας αθλητές από τους συλλόγους ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, Α.Σ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΝΕΑ ΦΛΟΓΑ, Α.Σ. ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΕΑΜ και ΜFS MARTIN Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων kick boxing που έδωσαν μια ευχάριστη αθλητική νότα εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας λόγω πανδημίας. Και για ακόμη μια φορά ήταν απολύτως επιτυχημένη η αθλητική εκδήλωση δείγμα της μεγάλης εμπειρίας των διοργανωτών.

Οι αγώνες ήταν μια καλή ευκαιρία για τους αθλητές και τους προπονητές για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας αλλά και το κατά πόσο η πανδημία έχει επηρεάσει το αγωνιστικό επίπεδο μιας και είναι δύσκολη η πραγματοποίηση επίσημων αναμετρήσεων.

Στη φιλική συνάντηση συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών και λόγω της φύσης των αγώνων δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστική δίπλωμα σε όλους ανεξαιρέτως τους αγωνιζόμενους.

Οι επικεφαλής των ομάδων που έλαβαν μέρος στην φιλική συνάντηση Σπάριγκ kick boxing εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Α.Σ. ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ και τα συγχαρητήρια τους προς τον κ. Κ.Πουντζουκίδη για την άψογη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση των αγώνων. Ανανεώνοντας το ραντεβού τους με επίσημο χαρακτήρα μόλις η ανθρωπότητα και η επιστήμη καταφέρει να αντιμετωπίσει επιτυχώς τον φονικό ιό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους τους αθλητές και στους συμμετέχοντες, στην φιλική αναμέτρηση, συλλόγους ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Α.Σ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΝΕΑ ΦΛΟΓΑ, Α.Σ. ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΕΑΜ, MFC MARTIN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Σχολιάστε