My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση με απολυμένες

Συνάντηση αλληλεγγύης με τις αγωνιζόμενες γυναίκες του Υπουργείου Οικονομικών που κλείνουν 253 μέρες σε διαθεσιμότητα, πραγματοποίησε σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, η μέχρι πρόσφατα βουλευτής και υποψήφια τώρα βουλευτής του κόμματος, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

20150113_111002 (1)Οι υπό απόλυση εργαζόμενες έκαναν μια ανασκόπηση του ηρωικού αγώνα που δίνουν οι 595 συνολικά σε όλη τη χώρα γυναίκες, με αιχμή του δόρατος την μεγάλη ομάδα τους στην Αθήνα που από την πρώτη μέρα έχει κατασκηνώσει και διαμαρτύρεται έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα και ζήτησαν…: «αφήστε να μας να πάρουμε πίσω τις δουλειές και τις ζωές μας».

Από τη μεριά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τη μεγάλη σημασία και εμβέλεια που είχε μέχρι σήμερα ο αγώνας αυτός, που σηματοδότησε και τροφοδότησε τη λαϊκή αγανάκτηση από τις χιλιάδες απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων και των υπάκουων στην τρόικα ελληνικών κυβερνήσεων.

Επισήμανε για άλλη μια φορά τη βεβαιότητα ότι οι αγωνιζόμενες απολυμένες γυναίκες του ΥΠΟΙΚ θα είναι από τους πρώτους εργαζόμενους που θα δικαιωθούν από την επερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.   «…επιστρέφοντας οι αγωνίστριες αυτές πίσω στις δουλειές τους, δίνουν σάρκα και οστά στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια που έλεγε ότι οι εργαζόμενοι θα δικαιωθούν μόνο μέσα από τους αγώνες τους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Σχολιάστε