My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συμπιλιδης: Βοηθω απο …οποιαδηποτε θεση

«Γνωρίζετε ότι είμαι πολύ δεμένος με την ιατρική. Θέλω όμως να βοηθήσω και να στηρίξω τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά, όπως και τις προθέσεις του, στην κρίσιμη εκλογική μάχη από οποιαδήποτε θέση. Είμαι στη διάθεσή του». Η δήλωση είναι του Γ. Συμπιλίδη και έγινε στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Οι φράσεις “είμαι πολύ δεμένος με την ιατρική” και “να βοηθήσω…από οποιαδήποτε θέση”, εκτιμάται ότι ενισχύουν τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και ήθελαν τον κ. Συμπιλίδη να μην είναι τελικά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό μας, παρότι από καιρό είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του για βουλευτική υποψηφιότητα.

Τονίζοντας ότι η πρόθεση του κ. Συμπιλίδη “είχε προκαλέσει και αντιδράσεις λόγω των γεγονότων του 1993”, η εφημερίδα αναφέρει για τον πρώην βουλευτή:

“Τις τελευταίες ημέρες δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για την πολιτική συγκυρία, ενώ άλλοι συνέδεαν τις δεύτερες σκέψεις για βουλευτική υποψηφιότητα και με την παρουσία του Σάββα Τσιτουρίδη στο ψηφοδέλτιο. Σε κάθε περίπτωση την τελική απόφαση θα λάβει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ”.

Σχόλια
One Response to “Συμπιλιδης: Βοηθω απο …οποιαδηποτε θεση”
  1. Ο/Η a λέει:

    Οι καλοί μας οι γιατροί ΟΜΩΣ φαίνεται να αποφεύγουν να πάρουν θέση στο θέμα των μεταλλείων χρυσού και τις επιπτώσεις αυτών στην υγεία των ανθρώπων που ζουν στο κοντινό περιβάλλον.
    Περίεργο να μην έχουν την ικανή θέση να μελετήσουν, να συνεδριάσουν και να αποφανθούν.
    Δε χρειάζεται να πάρουν θέση για το αν η ανάδοχος με την εποπτεία του κράτους θα μας προσέξει σαν τα μάτια της. Χρειάζεται όμως να μας πουν τι μπορεί να συμβεί στην περίπτωση που υπάρξει μόλυνση στην ατμόσφαιρα και στα νερά μας
    Μη φοβάστε τόσο πολύ – μπορεί να μας βγει και σε καλό !

    ΥΓ: Καλό αγώνα στις εκλογές – είναι πιο σημαντικές

Σχολιάστε