My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συλλυπητήρια για Δημοσθένη Κεσίδη

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του πρώην κοινοτάρχη Λειψυδρίου, Δημοσθένη Κεσίδη, εξέδωσαν ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, η δημοτική παράταξη «Κιλκίς, Ισχυρός Δήμος» και η ΝΕ Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ.

Ο δήμαρχος Κιλκίς

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον πρώην Κοινοτάρχη Λειψυδρίου Δημοσθένη Κεσίδη, έναν άξιο στυλοβάτη της Αυτοδιοίκησης που συνέδεσε τη ζωή του με την προσφορά στον τόπο και στους συγχωριανούς του.

Ο εκλιπών υπήρξε ακούραστος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και μαχητικότητα. Απλός και προσηνής στους συμπολίτες του, που επιβράβευσαν τον ακέραιο χαρακτήρα και την αποτελεσματικότητά του, εκλέγοντάς τον για πολλές θητείες στην Προεδρία της Κοινότητας Λειψυδρίου. Με την ψήφο εμπιστοσύνης τους, τους εκπροσώπησε ως Τοπικός Σύμβουλος Λειψυδρίου και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Η παράταξη «Κιλκίς, Ισχυρός Δήμος»

Πρόσφατα θρηνήσαμε τον χαμό ενός σκαπανέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Δήμος Κεσίδης υπηρέτησε για ένα τέταρτο του αιώνα το κοινωνικό σύνολο, μέσα από διάφορες αιρετές θέσεις.

Καθημερινό του μέλημα η εξυπηρέτηση του πολίτη. Ανταμοιβή του, η ικανοποίηση στα μάτια του συγχωριανού και του συνδημότη. Κανένα πρόβλημα δεν στάθηκε ικανό να τον λυγίσει και να τον οδηγήσει στην εγκατάλειψη της προσπάθειας για το καλύτερο του τόπου του. Ακάματος εργάτης στο πεδίο της κοινωνικής προσφοράς έδινε σε όλους μας το παράδειγμα της ανιδιοτέλειας και του καθήκοντος.

Όλοι εμείς, που συνυπήρξαμε στην παράταξη «Κιλκίς, Ισχυρός Δήμος», που διαχειρίστηκε δώδεκα χρόνια τις υποθέσεις του Καποδιστριακού Δήμου Κιλκίς, θυμόμαστε το γεμάτο καλωσύνη χαμόγελό του, και θα μας συντροφεύει η ανάμνηση ενός ανθρώπου που ήξερε τι σημαίνει να εκπροσωπείς τον πολίτη με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Δήμο.

Η ΝΕ του ΚΙΝΑΛ

Η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Νομού Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του αγαπητού μας συντρόφου Δήμου Κεσίδη.

Ο Δήμος Κεσίδης υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και αξιοσημείωτο ζήλο τον τόπο του ως Πρόεδρος της Τ.Κ Λειψυδρίου ενώ υπήρξε και ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής.

Η προσφορά του στη τοπική μας κοινωνία και η αγάπη του για τους συνδημότες του θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων μας

Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Σχολιάστε