My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συγχαρητήρια σε Πλαγιά, Ζώτο και Βαταμίδου

Από τον δήμαρχο Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη, εκδόθηκαν τα ακόλουθα συγχαρητήρια μηνύματα:

Για την Αναγέννηση Πλαγιάς

Συγχαίρω θερμά την Αναγέννηση Πλαγιάς για την άξια παραμονή της στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου.

Δεν είναι μόνο το ακμαίο ηθικό που επέδειξαν οι παίκτες της αθλητικής ομάδας στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους αντιπάλους τους, με την εμψύχωση πάντοτε της Διοίκησης και την προπονητική υποστήριξη.

Είναι το πάθος και η ψυχή που ανύψωσε την αγωνιστική τους προσπάθεια και τους επιβράβευσε με μια μεγάλη νίκη.

Η Αναγέννηση της Πλαγιάς αποτελεί φωτεινό παράδειγμα πίστης, επιμονής στον αγωνιστικό στόχο και σκληρής δουλειάς για τον τοπικό μας αθλητισμό και για κάθε αθλητικό συλλογικό ή μεμονωμένο φορέα που έχει βαθιά ριζωμένες μέσα τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι.

Για τον πρωταθλητή σφαιροβολίας Κυριάκο Ζώτο

Αισθάνομαι υπερήφανος για την υψηλή διάκριση που πέτυχε ένας νέος αθλητής, ο συντοπίτης μας από το Πεδινό, Κυριάκος Ζώτος κατακτώντας τη θέση του πρωταθλητή στο αγώνισμα της σφαιροβολίας.

Του εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια με την πεποίθηση ότι η αξιοσύνη βρίσκει πάντοτε την έδρα της κορυφής και του εύχομαι ολόψυχα, συμμεριζόμενος τη χαρά της μεγάλης του νίκης, να έχει τις δυνάμεις και τις αντοχές ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αθλήματος, όπως αυτό που επέλεξε.

Για τη μαθήτρια του ΓΕΛ Σ.Σ. Μουριών Πελαγία Βαταμίδου

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την τιμητική διάκριση που απέσπασε η μαθήτρια του ΓΕΛ Σ.Σ.Μουριών Πελαγία Βαταμίδου σε πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό.

Χαιρετίζω το συγγραφικό ταλέντο της έφηβης μαθήτριας και της εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τη δημιουργική εμπλοκή της στα τεχνουργήματα του Λόγου.

Ο έπαινος για την δίκαιη κατάταξή της στη δεύτερη θέση ανήκει στην ίδια, μοιράζεται όμως και στο δημόσιο σχολείο, στους καθηγητές που εμπνέουν και καθοδηγούν με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, στις συμμαθήτριές της που εκπροσώπησαν επάξια το Δήμο Κιλκίς στο διαγωνισμό διηγήματος ενώ δεν θα μπορούσα να εξαιρέσω και τους γονείς που μοχθούν καθημερινά για τη σωστή εκπαίδευση των παιδιών τους.

Με την ελπίδα η λογοτεχνική έκφραση να πλουτίσει την πνευματική δραστηριότητα του τόπου μας, εύχομαι στην Πελαγία Βαταμίδου, στις συμμαθήτριές της και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του ΓΕΛ Σ.Σ. Μουριών Καλή Πρόοδο.

Σχολιάστε