My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια προς επιτυχόντες

Οι ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου των Πέντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων εξέδωσαν την ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση:

15-martyresΑγαπητά μας παιδιά, σεβαστοί γονείς

Οι ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ιερού ναού των Πολιούχων μας Πέντεκαίδεκα ιερομαρτύρων Κιλκίς θέλουν να εκφράσουν και δημοσίως τα συγχαρητήρια εις τους μαθητές και τους γονείς αυτών δια την επιτυχία σας να εισαχθείτε εις στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας και αντίστοιχα στις σχολές της επιλογής σας.
Αγαπητά μας παιδιά σας ευχόμαστε καλή φοίτηση και καλές σπουδές, προσευχόμαστε όπως ο Κύριος μας να σας χαρίζει υγεία, χαρά, ευτυχία, επιμονή και υπομονή στην νέα σας φοιτητική ζωή, οι Άγιοι Πέντεκαίδεκα Ιερομάρτυρες οι πολιούχοι μας να είναι συνοδοιπόροι σας και οι πρεσβείες της Παναγίας μας να σας σκέπουν και να σας φυλάτουν πάσας τας ημέρας της ζωής σας.
Συγχαρητήρια και στα παιδιά τα οποία διαγωνίστηκαν, αλλά δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Παιδιά μου μην απελπίζεστε, η ζωή είναι δική σας καθώς και οι ευκαιρίες επίσης, θα έχετε μπροστά τον χρόνο να προετοιμαστείτε καλύτερα και με την βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες των Αγίων μας του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχετε την χαρά της εισαγωγής σας στις σχολές των επιλογών σας, και η χαρά σας δική μας χαρά. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

 

Σχολιάστε