My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Συγκλονίζει ο χαμός του Περικλή

kolotsiosΟ συγκλονισμός της τοπικής κοινωνίας του νομού Κιλκίς και όχι μόνο απ` τον πρόωρο χαμό του αντιπεριφερειάρχη, Περικλή Κολότσιου, εκφράζεται μέσω και των συλλυπητήριων ανακοινώσεων που εξέδωσαν φορείς και παράγοντες, μεταξύ των οποίων ο περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, ο δήμαρχος Παιονίας, ο πρώην υπουργός Σ. Τσιτουρίδης, ο πρώην βουλευτής Γ. Συμπιλίδης, ο Σύλλογος εργαζομένων στην Αντιπεριφέρεια, ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς κα.

Η ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας:

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι απεβίωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, μετά από μία πολύμηνη αλλά όχι επώδυνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Στάθηκε όρθιος μέχρι την τελευταία στιγμή, ανταποκρινόμενος με πίστη και αφοσίωση στα καθήκοντα του, που το ανέθεσε ο κιλκισιώτικος λαός.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Κιλκίς την Παρασκευή 10 Ιουλίου & ώρα 12, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Τσοτύλι Κοζάνης, σύμφωνα με την επιθυμία του.

Η σωρός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στην Μητρόπολη από τις 10 το πρωί.

Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια μόνο στην Μητρόπολη από 10 π.μ. μέχρι 12.

Βιβλίο συλλυπητηρίων θα υπάρχει στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς από 7 π.μ. μέχρι 11.45 π.μ.

Αντί στεφάνων, προαιρετικές εισφορές στον Σύλλογο καρκινοπαθών Ν.Κιλκίς «ο Άγιος Ευγένιος».

kolotsios-tzitzikostasΟ Απ. Τζιτζικώστας

Ο θάνατος του Περικλή Κολότσιου μας γεμίζει όλους με βαθιά θλίψη και οδύνη. Αποχαιρετούμε έναν πραγματικά άξιο και ξεχωριστό άνθρωπο, φίλο και συνεργάτη. Ο Περικλής Κολότσιος υπήρξε ένας πολιτικός έντιμος και ακέραιος, με σημαντικό έργο, με ανεξάντλητα αποθέματα προσφοράς για τον τόπο του, το Κιλκίς, και τους συμπολίτες του, από όποια θέση ευθύνης κι αν υπηρέτησε. Ένας επιστήμονας, ικανός και δυναμικός, με ευρύ πνεύμα και σημαντική προσφορά στο συνάνθρωπο.

Ο Περικλής Κολότσιος θα λείψει από την οικογένειά του, από τους ανθρώπους του, θα λείψει και από τη δεύτερη οικογένειά του, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και την Παράταξή μας, την ‘Αλληλεγγύη’. Θα είναι μαζί μας όμως τα λόγια του, οι σκέψεις του, το όραμά του για το Κιλκίς. Θα είναι μαζί μας όλα εκείνα, που τον έκαναν αγαπητό στην κοινωνία και χρήσιμο στον τόπο μας.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών ΠΚΜ, Κώστας Καλαϊτζίδης:

Με ιδιαίτερη λύπη και οδύνη αποχαιρετούμε σήμερα έναν εξαιρετικό επιστήμονα και αγαπητό φίλο,

Τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και θεματικό αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας της ΠΚΜ, Περικλή Κολότσιο, ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στον συνάνθρωπο του, τόσο ως ιατρός, όσο και ως πολιτικός.

Όλοι εμείς οι φίλοι του, που μαζί αγωνιστήκαμε στην Κεντρική Μακεδονία με το ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα, εκφράζουμε την θλίψη μας προς τους οικείους του, ευχόμενοι ο Θεός να τον αναπαύσει στα δεξιά Του.

kolotsiosΟ Σύλλογος Υπαλλήλων

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, συντετριμμένος από τον χαμό του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιου, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς έχασε έναν αγωνιστή Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος ήρθε στον τόπο μας από το αγαπημένου του Τσοτύλι ως νέος γιατρός για να υπηρετήσει την θητεία του, αγάπησε το Κιλκίς και το υπηρέτησε από πολλές θέσεις ευθύνης, τόσο όσο ως γιατρός όσο και ως στέλεχος της αυτοδιοίκησης.

Ο Σύλλογος μας, αντί στεφάνου, θα ενισχύσει με ένα συμβολικό ποσό το σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς, εκπληρώνοντας την επιθυμία της οικογένειάς του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Χρ. Γκουντενούδης

Αγαπημένε συνεργάτη και φίλε Περικλή

Υπηρέτησες την κοινωνία μας και τους συμπολίτες μας με εντιμότητα, ανθρωπιά, σεβασμό και διεκδίκησες ένα καλύτερο μέλλον με αποφασιστικότητα και με πυξίδα το κοινό συμφέρον.

Αν και έφυγες νωρίς πρόσφερες πολλά και υπήρξες αγαπητός και ενωτικός.

Αποχαιρετώντας σε, θέλω να σε ευχαριστήσω για την παρακαταθήκη που άφησες ως λαμπρός επιστήμονας και πολιτική προσωπικότητα και να σε διαβεβαιώσω πως θα προσπαθήσω να πορευτώ στα χνάρια σου υπηρετώντας την τοπική κοινωνία.

Καλό κατευόδιο φίλε Περικλή.

kolotsios2Ο Ιατρικός Σύλλογος

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, συγκλονισμένο από την αγγελία θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου και Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιου, εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και αποφασίζει στην εξόδια ακολουθία να εκπροσωπηθεί από αντιπροσωπεία του Δ.Σ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Παναγιωτίδη Βλαδίμηρο, καθώς και να προσφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς το ποσό των 50€ αντί στεφάνου στη μνήμη του εκλιπόντος.

Ο Σάββας Τσιτουρίδης

Η απώλεια του Περικλή Κολότσιου είναι μεγάλη για την οικογένεια του, για το Κιλκίς και για όλους εμάς που γνωρίσαμε απο κοντά την προσφορά του στους ανθρώπους και στον τόπο μας. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στους οικείους του.

Ο Γ. Συμπιλίδης
Φίλε, Συνάδελφε, Υπηρέτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΠΕΡΙΚΛΗ, Κ Α Λ Ο  Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο .

Εκ βάθους καρδίας, Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ

Το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη

Καλό παράδεισο αγαπημένε μας Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολότσιο Περικλή. Κάθε πρωί με το χαμόγελο και την καλημέρα, μάς έδινες κουράγιο και δύναμη αντί να σου δίνουμε εμείς. Θα σε θυμόμαστε περήφανο, ορθό, ανυπότακτο και πάντα χαμογελαστό. Συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου οικογένεια. Ας  είναι ελαφρύ το χώμα της γενέτειρας γης, που θα σε σκεπάσει.

 

 

 

 

Σχολιάστε