My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Στόχος, η ενίσχυση των ΚΕΠ

Η ενίσχυση του ρόλου των ΚΕΠ αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της συνάντησης του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιου για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γεώργιου Γεωργαντά, με το προεδρείο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Π.Ο.Σ.Ε.Κ.Ε.Π.).

O κ. Γεωργαντάς συζήτησε την Τρίτη 23 Ιουλίου με τον πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Ε.Κ.Ε.Π, Αναστάσιο Βραδή την ανάγκη αμφίδρομης ενημέρωσης και συντονισμού για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των προτεραιοτήτων του υπουργείου.

Ο υφυπουργός άκουσε τις προτάσεις των εκπροσώπων και δεσμεύτηκε ότι θα δρομολογηθούν άμεσα οι απαιτούμενες παρεμβάσεις, όχι απλά για την ενίσχυση αλλά για την ουσιαστική αναβάθμιση των ΚΕΠ, τα οποία έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου, για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Ο κ. Γεωργαντάς, τόνισε τη σημασία της δημιουργίας των συνθηκών εκείνων, που θα κάνουν αποδοτικότερη κι αποτελεσματικότερη την εργασία των υπαλλήλων των ΚΕΠ με σκοπό την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών που απευθύνονται σε αυτά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχολιάστε