My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Στο Μουσείο Δροσάτου ο Γ. Αναστασιάδης

Tην εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς στο Βυζαντινό μουσείο Δροσάτου παρακολούθησε, την Κυριακή 18 Αυγούστου, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής κατά τις τελευταίες εθνικές εκλογές Γιώργος Αναστασιάδης, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου κ. Γιάννη Χρυσάφη καθώς και σε όλα τα μέλη του συλλόγου και στην Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Άννα Δημάκη για την δυνατότητα που μας έδωσαν μέσα από αυτή την πολιτιστική δράση να επισκεφθούμε τους χώρους του μουσείου και να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση σε κλίμα Βυζαντινής μυσταγωγίας!

Το Βυζαντινό μουσείο Δροσάτου αποτελεί πρότυπο παράδειγμα ένταξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στη σύγχρονη ζωή καθώς και συμμετοχής της τοπικής κοινωνίας στην προσπάθεια αναπτυξιακού αποτελέσματος. 

Ο νομός Κιλκίς έχει σημαντικό πολιτιστικό απόθεμα, το οποίο σε συνδυασμό με τις πλούσιες περιβαλλοντικές ομορφιές του μπορεί και πρέπει να αποτελέσουν σημαντικό αναπτυξιακό άξονα της περιοχής μας.’’

Σχολιάστε