My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΣΚ: Ικανοποίηση για Ν/Σ Φλωρίδη -

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Η επίσκεψη Κεραμέως στο ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Στο νομό ο Τσίπρας τη Παρασκευή

*Περιοδεία στη πόλη του Κιλκίς και στη Γουμένισσα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, επισκέπτεται τρλικά το νομό Κιλκίς την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος έπρεπε να παραμείνει στην Αθήνα την Πέμπτη, θα πραγματοποιήσει από τις 11 πμ περιοδεία στο πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου και στην 21ης Ιουνίου προκειμένου να συζητήσει με τους πολίτες τα τρέχοντα μεγάλα θέματα των ημερών.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα μεταβεί στη Γουμένισσα, όπου θα έχει συνάντηση με αγρότες και παραγωγούς για ζητήματα που τους απασχολούν.

Πρόκειται, ασφαλώς, για μια εξαιρετικά σημαντική επίσκεψη, η οποία για τον κ. Τσίπρα θα είναι η πρώτη στο νομό μας ως προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μια επίσκεψη, μάλιστα, η οποία αποκτά πρόσθετο ενδιαφέρον λόγω των γνωστών πολιτικών εξελίξεων το τελευταίο διάστημα και με βάση τα μεγάλα θέματα που έχει μπροστά της να αντιμετωπίσει η κοινωνία ενόψει και του δύσκολου χειμώνα που έρχεται. Κι όλα αυτά, την ώρα που πληθαίνουν οι εκτιμήσεις ότι το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών είναι όλο και πιθανότερο.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τσίπρα αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο Σάββατο από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς, στην οποία ανήκει και η πρόσκληση προς τον πρόεδρο του κόμματος γι` αυτήν την έλευσή του στο νομό μας.

Σχολιάστε