My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στον “Πέλοπα” οι αθλητικές εγκαταστάσεις

Στις ευεργετικές πρόνοιες της ψηφιακής εφαρμογής ”Πέλοπας” για την ενίσχυση του τοπικού αθλητισμού προσβλέπει ο Δήμος Κιλκίς με τη συμμετοχή του στο σύστημα καταγραφής των αθλητικών εγκαταστάσεων όλου του Δήμου στην εν λόγω πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί με κοινή πρωτοβουλία Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και ΚΕΔΕ.

Με συντονισμένες ενέργειες της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία στοιχείων και η καταγραφή τριάντα έξι δημοτικών αθλητικών υποδομών, ως επί το πλείστον γηπεδικών χώρων, με ενεργή λειτουργία.

Η πρόσβαση στην ψηφιακή πλατφόρμα ”Πέλοπας” λειτουργεί ως επίσημη βάση δεδομένων για τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού με προοπτική την υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων,  την αναβάθμιση ακόμη και  τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στους χρήστες της εφαρμογής.

Τόσο ο Δήμος όσο και οι αθλητικοί σύλλογοι που βρίσκονται στα διοικητικά του όρια και είναι εγγεγραμμένοι στον ”Πέλοπα” μπορούν να ωφεληθούν οικονομικά αλλά και σε επίπεδο ενίσχυσης των υποδομών τους, όπως με την τελευταία συνέργεια για την εγκατάσταση απινιδωτών στους αθλητικούς χώρους για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Στην ψηφιακή πλατφόρμα έχουν εγγραφεί το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, τα κλειστά γυμναστήρια Κιλκίς, Καμπάνη και Νέου Αγιονερίου καθώς και οι γηπεδικοί χώροι Αργυρούπολης, Βαπτιστή, Λεβεντοχωρίου, Καστανιών, Μεγάλης Βρύσης,Μεταλλικού, Ξηρόβρυσης, Σταυροχωρίου, Χωρυγίου (Δ.Ε. Κιλκίς)  Καμπάνη, Νέας Σάντας, Παντελεήμονα (Δ.Ε. Γαλλικού) Αμαράντων, Δροσάτου (Δ.Ε. Δοϊράνης) Βάθης, Γερακαριού, Επταλόφου, Ευκαρπίας, Κοιλαδίου, Κορωνούδας, Τερπύλλου, Φύσκας (Δ.Ε. Κρουσσών) Μουριών, Σ.Σ. Μουριών (Δ.Ε. Μουριών)  Ανθοφύτου, Μαυρονερίου, Παλαιού Αγιονερίου (Δ.Ε. Πικρολίμνης) Ηλιολούστου, Μεγάλης Στέρνας, Πλαγιάς, Χέρσου (Δ.Ε. Χέρσου).

Σχολιάστε