My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Στον αέρα” οι βιοκαλλιεργητές του Κιλκίς

* Δήλωση του υπεύθυνου των ΑΝ.ΕΛ. για την Αγροτική Ανάπτυξη

“Οι εκατοντάδες αγρότες του Ν. Κιλκίς που έχουν κάνει αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα, αγωνιούν για το τι πρέπει να κάνουν. Αν σπείρουν μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με κυρώσεις στο πρόγραμμα που επιθυμούν να μπουν (αφού οι περισσότεροι δεσμεύτηκαν για αγρανάπαυση αυτή τη χρονιά), αν δε σπείρουν κινδυνεύουν να μείνουν μια χρονιά χωρίς παραγωγή και εισόδημα (εφόσον δεν ενταχθούν στο πρόγραμμα)”.
 
Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του, ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, καταδικάζοντας την ολιγωρία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο πρόγραμμα των βιολογικών αγροτικών προϊόντων.
“Η εποχή της έναρξης καλλιέργειας για τα δημητριακά έφτασε και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης φαίνεται να βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση με την έκδοση των αποτελεσμάτων που όλοι περιμένουν.
Κι όλα αυτά γιατί την εποχή που έπρεπε να ξεκινήσει το πρόγραμμα κάποιοι έπαιζαν παιχνίδια στην πλάτη των αγροτών. Περίμεναν να βγάλουν ένα πρόγραμμα προεκλογικά (άνοιξη του 2012) ενώ το φυσιολογικό ήταν το πρόγραμμα να ξεκινήσει ένα χρόνο νωρίτερα (άνοιξη του 2011). Δεν λογάριασαν τις επιπτώσεις στους αγρότες αλλά και στην αγροτική οικονομία μας.
Καιρός είναι να προχωρήσουν άμεσα σε λύση”, υπογραμμίζει στη δήλωσή του, ο κ. Σταυρόπουλος.
Σχολιάστε