My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της”

Δυστυχώς στη ΝΔ μερικοί «τρώνε» τους ανθρώπους της, λέει ο Κώστας Κιλτίδης με αφορμή την αποχώρηση του Γιώργου Ξανθού από τη ΔΕΗ Κιλκίς.

Με τίτλο “όταν κάποιοι που πίστεψες σε αδειάζουν και φεύγεις με τη τιμή και την αναγνώριση του έργου σου”, ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook, προκαλώντας για ακόμα μια φορά αίσθηση:

“Έτσι είναι η ζωή, κύκλοι που ανοίγουν και κάποτε κλείνουν. Έτσι και ο Γιώργος Ξανθός έκλεισε τον κύκλο της προσφοράς του στην ΔΕΗ από το Κιλκίς. Εργατικός, ονειρόπολος, παρεξηγημένος ,όπως όλοι οι «όμορφοι» άνθρωποι.

Τον γνώρισα από αυτά που τον χαρακτήριζαν και με ειλικρίνεια συμπορεύθηκα. Χωρίς να περιμένω κάτι από αυτόν. Μου αρκούσε που αλλοτριωμένος για προσφορά και όμορφες παρέες πορευότανε. Δυστυχώς μια άλλη πικρή επαλήθευση, ότι στην ΝΔ μερικοί «τρώνε» τους ανθρώπους της.

Εύχομαι Γιώργο οι παρακαταθήκες που υπηρέτησες, να σε συνοδεύουν μακριά από τους αχάριστους και αναξιόπιστους. Κάθε καλό που σου αξίζει, να βρεθεί στο διάβα σου. Θα σε θυμίζουν σε εμάς το έργο σου και η ανθρώπινη παρέα σου . Εις ότι με αφορά, να γνωρίζεις ότι όλα μαζί σου ήταν ανθρώπινα και αληθινά !”

Σχολιάστε