My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Κυριακίδης: Κανείς δεν εκβιάζεται

“Στη Δημοκρατία κανείς δεν εκβιάζεται”, δηλώνει ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, κατά του οποίου στρέφεται πολυσέλιδη “προειδοποιητική αναφορά”, υπογεγραμμένη από στρατιωτικό εν αποστρατεία “με απαξιωτικές όσο και απάδουσες αντιλήψεις προς το Σύνταγμα και το δημοκρατικό μας πολίτευμα”, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στη καταδίκη της απειλητικής αναφοράς από το δήμαρχο.

Στην απίστευτη αυτή “αναφορά” γίνεται λόγος για άμεση συνέργεια του δημάρχου σε εγκατάσταση λαθρομεταναστών εντός της χώρας, σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, σε απόπειρα αναθεώρησης – αλλαγής του Συντάγματος, με αποκορύφωμα την κατηγορία για εσχάτη προδοσία και απόπειρα εγκαθίδρυσης και νομιμοποίησης της κατοχής της χώρας!

Με τη δήλωσή του ο κ. Κυριακίδης καταδίκασε απερίφραστα το κείμενο της καταγγελτικής αναφοράς, ενώ ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας.

“Είναι ένα κείμενο – μνημείο πολιτικού ανορθολογισμού, με θέσεις ολοκληρωτικές, ακραίες, εχθρικό προς το Σύνταγμα και προς τις δημοκρατικές αρχές και αξίες μας”, υπογραμμίζει στη δήλωσή του ο δήμαρχος, προσθέτοντας:

“Κάθε παράγραφός του προσβάλλει τη δημοκρατία και το πολίτευμά μας. Αναβλύζει μίσος, ρατσιστικό μένος ενώ είναι ξεκάθαρα απειλητικό προς τους αντιπροσώπους του ελληνικού Κοινοβουλίου και τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης εάν δεν συμμορφωθούμε στις υποδείξεις των κατά τα λοιπά δημοκρατών και πατριωτών συντακτών του δήλωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς ενώ προσέθεσε ότι οι απειλές δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση. Στη Δημοκρατία κανένας πολίτης, κανένας πολιτικός δεν φοβάται, ούτε φυσικά και εκβιάζεται.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς έχει ήδη διαβιβάσει την πολυσέλιδη αναφορά, χαρακτηριζόμενη ως ιερή δήλωση από τον ή τους συντάκτες της στην Εισαγγελία και στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς προκειμένου να προχωρήσουν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.”.

Σχολιάστε