My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Στηρίζουν εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ

koinonia-prota-parastatidis-001Υποστήριξη της εκλογικής προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ, με ή χωρίς συμμετοχή στα ψηφοδέλτια, ανακοίνωσε χθες η πολιτική κίνηση  Κοινωνία Πρώτα του Οδ. Βουδούρη, στην οποία ως γνωστόν συμμετέχει ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς, Θόδωρος Παραστατίδης, καθώς και η Κοινωνική Συμφωνία της Λ. Κατσέλη κι η Αριστερή Πρωτοβουλία των Ανδ. Νεφελούδη – Στ. Μπαγεώργου, όπως και ο οικονομολόγος Γ. Βαρουφάκης.

Οι τρεις κινήσεις, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και ανένταχτοι πολίτες ανέλαβαν και πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών στήριξης της υποψηφιότητας Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν, καθώς, όπως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο, η συγκεκριμένη υποψηφιότητα “απεικονίζει την αφύπνιση του ευρωπαϊκού Νότου και κυρίως τη θέληση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς να ανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να σηματοδοτήσει το μέλλον της Ευρώπης”.

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣΣε δηλώσεις του ο Γιάνης Βαρουφάκης, αφού επαναλαμβάνει τους λόγους για τους οποίους δεν θεωρεί σκόπιμο να είναι υποψήφιος, διευκρινίζει πως “θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ να μεγιστοποιήσει το ποσοστό του στις ευρωεκλογές”. Σε ανάλογες διευκρινίσεις προέβη και ο Αλ. Τσίπρας.

Σχολιάστε