My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Στα “κόκκινα” πάντα ο ν. Κιλκίς

Στις περιοχές στις οποίες εξακολουθεί να παρουσιάζεται υψηλό φορτίο του κορονοϊού συνεχίζει να συγκαταλέγεται ο νομός Κιλκίς, σύμφωνα με όσα είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην πανδημία.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, οι περιοχές αυτές είναι οι: Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Λάρισα, Μαγνησία, Χαλκιδική, Κιλκίς, Καρδίτσα, Σέρρες, Τρίκαλα και Καβάλα.

Πρόσθεσε δε ότι υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός για Ξάνθη, Πέλλα, Δράμα, Φλώρινα, Πιερία και Ημαθία, καθότι σ` αυτές τις περιοχές το επιδημιολογικό φορτίο δεν υποχωρεί.

“Κάνουμε σύσταση για την αποφυγή κάθε περιττής μετακίνησης, ενώ αναμένεται περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων”, δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς ανακοινώνοντας τη παράταση του lockdown έως τις 14 Δεκεμβρίου.

Όπως τόνισε, τα ενεργά κρούσματα είναι 16.317, από τα οποία τα 7.031 βρίσκονται στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ τα δυο νέα μέτρα που ανακοίνωσε ήταν ότι όσοι ανιχνεύονται θετικά στα σύνορα δεν θα μπαίνουν στη χώρα και ότι δεν θα επιτρέπονται οι επισκέψεις στο Άγιο Όρος.

Σχολιάστε