My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Σούλης: Όχι παιχνίδια ηγεσίας

tzitzikostas-kazantzidisΝα αφήσουν στην άκρη τις εσωκομματικές έριδες και τα παιχνίδια ηγεσίας και να σταθούν ενωμένοι “με αίσθημα ευθύνης και με αξιόπιστο λόγο απέναντι στα προβλήματα του τόπου, δίπλα στην κοινωνία, παράγοντας ουσιαστικό αντιπολιτευτικό έργο στην κυβέρνηση”, ζήτησε από όλα στελέχη του κόμματος, ο πολιτευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς, Σούλης Καζαντζίδης, στην ομιλία του στη Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, η οποία συνεδρίασε χθες Κυριακή 8 Μαρτίου, με θέμα την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Ο κ. Καζαντίδης ως μέλος της ΠΕ πρότεινε, όπως και πολλά άλλα στελέχη, να πραγματοποιηθούν περιφερειακές συνδιασκέψεις σε όλη τη χώρα, με την ενεργή συμμετοχή και παρουσία εξειδικευμένων ανά τομέα κλιμακίων, “προκειμένου να αναθερμανθούν αλλά και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις της παράταξης με τη βάση”.

Στο περιθώριο των εργασιών της ΠΕ, ο κ. Καζαντζίδης είχε σημαντικές επαφές με πρώην υπουργούς, νυν βουλευτές και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, όπως ο βουλευτής ν. Σερρών, Κώστας Καραμανλής και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σχολιάστε