My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Σούλης: Το Π.Μ. κέντρο εκπαίδευσης

Επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Κιλκίς πραγματοποίησε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, παραμονή του μεγάλου συλλαλητηρίου στην Αθήνα για τη Μακεδονία, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος Καζαντζίδης.

Χαρακτηρίζοντας “κακή και άθλια” τη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να αλλάξει “την εθνική και ιστορική μνήμη”, ο κ. Καζαντζίδης υπογράμμισε ότι η νέα υπό τον ίδιο δημοτική αρχή θα καταστήσει το Πολεμικό Μουσείο κέντρο υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές που διδάσκονται νεώτερη ελληνική ιστορία, με στόχο την ολοκληρωμένη εκμάθηση μέσω διαδραστικών προγραμμάτων της ιστορίας του Ελληνισμού και των αγώνων του για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Έτσι το Κιλκίς θα γίνει εκπαιδευτικός τουριστικός προορισμός για όλη την Ελλάδα.

Στον ΣΚΑΙ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος Καζαντζίδης, συμμετείχε το πρωί της Κυριακής 20 Ιανουαρίου στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Αυτιά στο ΣΚΑΪ, με αντικείμενο το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Πλατεία Συντάγματος της Αθήνας.

Ο κ. Καζαντζίδης επανέλαβε στην εκπομπή τη πάγια θέση του εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών και υπέρ της υπεράσπισης των δικαίων της Μακεδονίας μας.

Δείτε βίντεο με δήλωση του Αν. Καζαντζίδη:

Σχολιάστε