My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σούλης εναντίον παρατρεχάμενων!

Συνέχεια στις αναταράξεις που δημιουργήθηκαν στη τοπική ΝΔ μ` αφορμή τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, είχαμε σήμερα Τρίτη με αυστηρή δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς, Αναστάσιου Καζαντζίδη, που εκπέμπει σαφή μηνύματα σε εσωπαραταξιακούς παραλήπτες.

Χωρίς να κατονομάζει σαφώς, αλλά αφήνοντας να εννοηθεί ότι στο στόχαστρό του μπαίνει η διοίκηση της ΝΟΔΕ, καθότι η ανακοίνωση του κ. Καζαντζίδη έρχεται αμέσως μετά από αυτές που εξέδωσε ο νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ, ο “γαλάζιος” υποψήφιος δήμαρχος κάνει λόγο για παρατρεχάμενους που προσπαθούν να υπονομεύσουν την υποψηφιότητά του διαδίδοντας ότι η ΝΔ έχει δώσει χρίσμα σε άλλον υποψήφιο.

Η ανακοίνωση του κ. Καζαντζίδη έχει ως εξής:

“Κρατώντας την κομματική μου ταυτότητα, έδωσα πριν ενάμιση μήνα το αυτοδιοικητικό μου στίγμα, δηλώνοντας υποψήφιος για το αξίωμα του δημάρχου Κιλκίς.

Δυστυχώς, πριν ακόμα διαμορφωθούν οι συνθήκες για την επικείμενη σκληρή εκλογική μάχη στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην οποία η παράταξη στοχεύει σε μια σαρωτική νίκη των ιδεών μας και του ίδιου του θεσμού, κάποιοι κομματικοί παρατρεχάμενοι στον μικρό μας τόπο, που όλοι γνωριζόμαστε καλά, προσπαθούν να υπονομεύσουν την υποψηφιότητά μου, διαδίδοντας δεξιά κι αριστερά ότι η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει χρίσμα σε συγκεκριμένο άλλο υποψήφιο.


Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητοτάκης δήλωσε ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών δεν πρόκειται να δώσει χρίσμα σε κανέναν. 


Έχουν γνώση οι φύλακες αλλά και οι ίδιοι οι πολίτες, οι οποίοι δεν ανέχονται καμιά απόπειρα ποδηγέτησης και καθοδήγησής τους. Κι επειδή όλοι μας γνωρίζουμε “πρόσωπα και διευθύνσεις” ελπίζω να συνετιστούν άμεσα οι δράστες, πριν αναγκαστώ να επανέλθω. 

Σχολιάστε