My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σισμανίδης: Λίγο ψηλότερα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Άνοδος -7Πολις’’ Δημήτρης Σισμανίδης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου εκλογικού γύρου στο Δήμο Κιλκίς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

sismanidis31 ‘’Οι δημότες του Δήμου Κιλκίς κινήθηκαν Ανοδικά για τον τόπο μας.  Ανέδειξαν πρώτη αυτοδιοικητική δύναμη την ‘’Άνοδο – 7Πολις’’ επιβραβεύοντας με την υποστηρικτική τους ψήφο τις θέσεις και τις προτάσεις μας για την ολόπλευρη ανάπτυξη του Δήμου μας. Για ένα Δήμο Κιλκίς με ισχυρή παρουσία και με ενδυναμωμένο το ρόλο του στην τοπική ανάπτυξη.

Τους ευχαριστώ ολόψυχα για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλλαν από την πρώτη στιγμή, τους ευχαριστώ, γιατί όπως και όλα τα στελέχη της ‘’Ανόδου – 7Πολις’’, είναι αληθινοί μαχητές και στέκονται όρθιοι στις επάλξεις του αγώνα.   Η δύναμη και η καθαρότητα των ιδεών μας έχει διαπεράσει την τοπική μας κοινωνία, η οποία απαιτεί, όπως μας απέδειξε εξάλλου με την ισχυρή στήριξή της, αξιοπιστία, ήθος και εντιμότητα. 

Δώσαμε όλοι μαζί μια μάχη γιατί πιστεύουμε στις αστείρευτες δυνάμεις και στην προοπτική αυτού του τόπου, γιατί θέλουμε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητές του, γιατί μπορούμε να κάνουμε το όραμά μας πράξη. Με σκληρή δουλειά, με συνέπεια και με υψηλή αίσθηση ευθύνης.

Την Κυριακή 25 Μαϊου κάνουμε το τελευταίο αποφασιστικό βήμα για τη μεγάλη νίκη. Επισφραγίζουμε με τη δύναμη των δημοτών μας το θετικό αποτέλεσμα στην κάλπη για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους. Για να πάμε το Δήμο Κιλκίς πιο ψηλά! Λίγο ακόμα για να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα!’’ 

Σχολιάστε