My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σιαμπάνης: Είμαστε η εγγύηση

“Είμαστε η εγγύηση σταθερότητας σε μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού”, τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς των ΑΝΕΛ, Βασίλης Σιαμπάνης, στην ευχαριστήρια μετεκλογική του δήλωση, η οποία έχει ως εξής:

Β.Σιαμπάνης“Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου, τους φίλους και συναγωνιστές που μέρα και νύχτα παλέψαμε με τον χρόνο και καταφέραμε να διαψεύσουμε όλους αυτούς που μας ήθελαν έξω από την βουλή φέρνοντας το ποσοστό του 4.8 % πανελλαδικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στους χιλιάδες συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για να ήμαστε η εγγύηση σταθερότητας, σε μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού, χωρίς όμως να διαπραγματευόμαστε τις κόκκινες γραμμές που έχουμε θέσει προεκλογικά.

Ο αγώνας για το μέλλον που μας αξίζει δεν σταματάει τελειώνοντας μία εκλογική μάχη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι στα προβλήματα του τόπου και της Πατρίδας μας.

Η ελευθερία και η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη, κερδίζεται  μέσα από αγώνες ενάντια σε ανθρώπους, που καπηλεύονται την οργή  του λαού απέναντι σε πολιτικές που δεν προσέφεραν τίποτε στο λαό.

 Ας είναι η επόμενη μέρα μία καινούργια αρχή για όλους μας, χωρίς να ξεχνάμε τις αξίες και τα ιδανικά μας.”

 

Σχολιάστε