My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σε σημαντικές επιτροπές η Ειρήνη

Η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Αγαθοπούλου Ειρήνη, τοποθετήθηκε στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία είναι αρμόδια για θέματα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και του Υπουργείου Υγείας.

Επίσης, τοποθετήθηκε στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, στην οποία εκλέχθηκε α` αντιπρόεδρος του διακομματικού προεδρείου της επιτροπής.

Βασικό της αντικείμενο είναι η προώθηση της ισότητας των φύλων, ιδίως σε θέματα απασχόλησης, των θεμάτων της νεολαίας και του σεβασμού και της προστασίας των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Επιπλέον, θα συμμετέχει στην ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου) Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, με κύρια αρμοδιότητά της τις πολιτικές φαρμάκου.

Η επαγγελματική της ενασχόληση με το χώρο της υγείας και ειδικότερα του φαρμάκου, αλλά και η προηγούμενη πολιτική της εμπειρία τόσο ως υπεύθυνη φαρμακευτικής πολιτικής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2012-2015 όσο και η θητεία της στο ΚΕΘΙ την περίοδο 2015-2019, δίνουν την ευκαιρία στη βουλεύτρια του Κιλκίς για ουσιαστικό κοινοβουλευτικό έργο στους παραπάνω τομείς.

Η ίδια δήλωσε: «Είναι πολύ τιμητική η θέση της Α΄ Αντιπροέδρου στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και θα την αξιοποιήσω όσο καλύτερα γίνεται για την προώθηση των θεμάτων ισότητας και νεολαίας, που απασχολούν το Ν. Κιλκίς, αλλά και όχι μόνο. Επιπλέον, στον τομέα της Υγείας υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν, αλλά και κεκτημένα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που οφείλουμε να διαφυλάξουμε. Συγκεκριμένα, η διατήρηση του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Γουμένισσας, αλλά και η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου Κιλκίς δεν θα επιτρέψουμε να διαταραχθούν και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε δωρεάν και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες».

Σχολιάστε