My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Σε λίγους μήνες πάλι αναψυκτήριο

Μετά την αίσια έκβαση της δεύτερης δημοπρασίας για την ενοικίαση του Αναψυκτηρίου Κιλκίς, οι δημότες κι οι επισκέπτες της πόλης θα πρέπει να περιμένουν κάποιους μήνες ακόμα, προκειμένου το εμβληματικό για τη πόλη του Κιλκίς σημείο ψυχαγωγίας να επαναλειτουργήσει.

Πράγματι, ο Δήμος Κιλκίς ανέλαβε την υποχρέωση να προχωρήσει στις απαραίτητες κτιριακές παρεμβάσεις έτσι ώστε το κτήριο του Αναψυκτηρίου να παραδοθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στον επαγγελματία, στον οποίο κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, οι εργασίες αυτές αναμένεται να διαρκέσουν λίγους μήνες, καθώς όλο αυτό το μακρύ διάστημα στο οποίο το Αναψυκτήριο ήταν κλειστό σημειώθηκαν καταστροφές που χρήζουν άμεσων επεμβάσεων. Έτσι, οι ελπίδες είναι να μπορέσει να λειτουργήσει ο χώρος εν μέσω Άνοιξης ή το αργότερο από τις αρχές του καλοκαιριού.

Με βάση το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα, την λειτουργία του “φιλέτου” της αναψυχής στη πόλη του Κιλκίς αναλαμβάνει η επιχείρηση που λειτουργεί και τα καταστήματα cafe bonjour. Η μίσθωση θα είναι για 9+3 χρόνια, με τίμημα για το δήμο τα 600 ευρώ ανά μήνα.

Σχολιάστε