My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Σε επιτροπή για διεύρυνση ΚΙΝΑΛ

Eπιτροπή, αποτελούμενη από Κιλκισιώτη Στέφανο Παραστατίδη και τους Κώστα Σκανδαλίδη, Θόδωρο Μαργαρίτη, Πέτρο Ευθυμίου, και Γιάννη Μεϊµάρογλου, συγκροτήθηκε στο ΚΙΝΑΛ, με αντικείμενο τη διεύρυνση από «κάτω προς τα πάνω» σε περιφερειακό επίπεδο και στη συνέχεια ένα κάλεσμα σε µια σειρά από προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς σε κεντρικό επίπεδο.

Όσον αφορά το περιφερειακό επίπεδο, στο «τραπέζι έχει πέσει η πρόταση να συγκροτηθούν επιτροπές στήριξης του εγχειρήματος της διεύρυνσης ανά νομό της χώρας, στις οποίες θα προσκληθούν να μετέχουν αδρανοποιημένα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της Ανανεωτικής Αριστεράς και του Ποταμιού.

Σε δήλωσή του ο κ. Παραστατίδης αναφέρει και τα εξής:

“Η Φώφη Γεννηματά αναλαμβόνει προσωπικό το δύσκολο έργο της διεύρυνσης των δυνάμεων του κόμματός της, ώστε να κάνει την Κεντροαριστερά πρωταγωνιστή της πολιτικής ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, άναψε και επίσημα το «Πράσινο Φως” ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες διεύρυνσης του Κινήµατος Αλλαγής.

Ένα εγχείρημα που δεν θα περιορίζεται στα, όρια του κινήματος Αλλαγής, αλλά θα συσπειρώνει ευρύτερες. προοδευτικές δυνάμεις, που εμπνέονται από τις αρχές της Σοσιαλδηµοκρατίας, της Ανανεωτικής Αριστεράς και του Προοδευτικού Κέντρου και μπορούν να συμβάλλουν σε ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.”

Σχολιάστε