My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΣΔΥΚ: Πίτα και πρώτες συμμετοχές

H χρονιά για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς φέτος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι πρώτες συμμετοχές αθλητών μας σε αγώνες ήταν εξαιρετικές , αλλά και η πρώτη μας γενική συνέλευση -κοπή της βασιλόπιτάς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Ράντζο , γέμισε χαρά τις καρδιές μας.

Εκεί βραβεύτηκε ο πρώτος Κιλκισιώτης αθλητής Πολυμένης Ιωάννης που ολοκλήρωσε τον εμβληματικό αγώνα  «Σπάρταθλο» το 2018 τερματίζοντας πρώτος Έλληνας κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Η πολύ συγκινητική η επικοινωνία με την Αγγλία και τον Γιάννη   , ήταν ικανή να μας δώσει φτερά για να συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε τα όρια μας.

Η βράβευση 2 γλυκών μαμάδων, της Μαρίας Στάμου και της Σοφίας Κουρτίδου, που αμέσως μετά την απόκτηση των παιδιών τους δεν σταμάτησαν να αγαπούν την άθληση και να διεκδικούν χρόνο γι’ αυτή, μας χάρισε μεγάλα τρυφερά χαμόγελα ενώ τα αναμνηστικά στις δύο μαμάδες παρέδωσε σε μία συμβολική κίνηση η Δεληνικόλα Μαρία μητέρα 13 παιδιών και ενεργό μέλος του συλλόγου.

Το καλύτερο όμως κομμάτι ήταν το χιούμορ και η διάθεση όλων των μελών μας, που δεν θα μπορούσε να περιγραφεί με καμία εικόνα ή λέξη.

Το πρωί της ίδιας μέρας  διεξήχθη ο 3ος “Salewa-Rogkas” , ένας ορεινός αγώνας 27 χιλ. με 1900 μέτρα ανάβασης και εκκίνηση-τερματισμό το Λιτόχωρο.

Παρά τον μεγάλο όγκο χιονιού τις προηγούμενες ημέρες ο αγώνας διεξήχθη σε ένα μάλλον ανοιξιάτικο κλίμα με  μαγευτικές εικόνες για άλλη μία φορά.

Από τον ΣΔΥΚ συμμετείχαν οι   Θοδωρής  Φαχουρίδης, Μπάμπης Μακρίδης και Κώστας Παχνής

Επιτυχημένη και με αυξημένη συμμετοχή σε σχέση με πέρυσι η φετινή και δεύτερη διοργάνωση του Βυζαντινού αγώνα Μεγάρων, απόστασης 50 χιλιομέτρων, που διοργανώθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

Ο Σύλλογος μας ήταν εκεί με τον Στέλιο Δελόγλου, ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά το 2019.

Σχολιάστε