My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΣΓΚ: Η εκδήλωση για την Υγεία

«Η καλή υγεία των γυναικών των λαϊκών οικογενειών και η φροντίδα της, είναι βασική προϋπόθεση για να έχουν τη δυνατότητα να φέρουν στον κόσμο ένα υγιές παιδί, είναι σημαντικός παράγοντας για μια ποιοτική ζωή».

«Και όμως σήμερα σε αυτόν τον αιώνα με τέτοια αλματώδη πρόοδο της επιστήμης της ιατρικής και της βιοτεχνολογίας πολλές και όλο περισσότερες είναι οι γυναίκες που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά τα ανθρώπινα επιτεύγματα με κόστος την ίδια τη ζωή τους».

Σήμερα υπάρχουν οι δυνατότητες να ζούμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας. Την υγειά μας θα την βρούμε, τόσο οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, οι εργαζόμενες οι άνεργες, νεότερες και μεγαλύτερες, αν παλέψουμε μαζί με όλο τον λαό μας, για να φύγει από τη μέση ο παράγοντας κέρδος και στον κλάδο της υγείας.

Η συνεχόμενη εμπορευματοποίηση του, που αποδεδειγμένα αφήνει πολλά κέρδη στους μεγαλοεπιχειρηματίες του κλάδου με ακριβοπληρωμένες υπηρεσίες, δεν σημαίνει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και φροντίδας για τους επισκέπτες ασθενείς, ούτε και καλούς μισθούς, παρά τα κέρδη, για τους εργαζόμενους.

Χρειάζεται σήμερα εμείς οι γυναίκες που αντιλαμβανόμαστε ότι δεν πάει άλλο, να βγούμε από το σπίτι μας και προσπαθώντας να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες από τα πολλά βάρη που σηκώνουμε στις πλάτες μας, να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν μέσα από την οργάνωσή μας στους χώρους δουλειάς, μέσα από τους Συλλόγους Γυναικών της ΟΓΕ όπως είναι ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς.

Να απαιτήσουμε και με την δική μας πάλη να μας δώσουν πίσω όσα μας πήραν, δικαιώματα – κατακτήσεις – μισθούς – συντάξεις – επιδόματα – υγεία πρόνοια – κοινωνική ασφάλιση, αλλά και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Ευχαριστούμε όσες και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση. Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση!

Δελτίο τύπου από Σύλλογο Γυναικών Κιλκίς

Σχολιάστε