My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σαμαράς – Ντόρα έδωσαν τα χέρια

Τη συνεργασία Νέας Δημοκρατίας και Δημοκρατικής Συμμαχίας ανακοίνωσαν Αντώνης Σαμαράς και Ντόρα Μπακογιάννη σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

«H Ελλάδα ή θα έχει ρόλο και λόγο στην Ευρώπη ή θα καταστεί παρίας. Ετούτη την ώρα η ευθύνη της κάθε μιας και του καθενός μας είναι τεράστια. Η Δημοκρατική Συμμαχία γεννήθηκε μέσα από την κρίση. Οι συζητήσεις μας με τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά έφεραν αποτέλεσμα», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοινώνοντας επίσης ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

«Δεν θα αφήσουμε να γκρεμιστούν μέσα σε λίγες μέρες όσα έχουν χτιστεί χρόνια (..)Μπροστά στις κρίσιμες στιγμές οι διαφορές του παρελθόντος παραμερίζονται»« είπε από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς που καλωσόρισε την κυρία Μπακογιάννη και άφησε να εννοηθεί πως θα ακολοθήσουν και άλλες απόπειρες διεύρυνσης.

Πάντως ο κ. Σαμαράς άφησε αιχμές προς την πλευρά του Γ. Καρατζαφέρη, λέγοντας ότι «ορισμένες ηγεσίες αντιμετώπισαν την πρόσκλησή μας με μικροκομματικές εμμονές».

Ανεστάλη η λειτουργία της ΔΗΣΥ

Ανακοινώθηκε η συνεργασία ΝΔ - Δημοκρατικής Συμμαχίας

Νωρίτερα, το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας εξουσιοδοτώντας σχετικά την πρόεδρο Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να καταστεί εφικτή η κοινή κάθοδος του κόμματος με τη ΝΔ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Επρόκειτο για μία απαραίτητη κίνηση ώστε να μην υπάρχει τυπικό κώλυμα στη χορήγηση του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές.

Πηγή: ethnos.gr

Σχολιάστε