My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πρώτιστα o κοινωνικός δήμος

Στον πρότυπο Δήμο Νεάπολης-Συκεών σε ό,τι αφορά τη παροχή σύγχρονων κοινωνικών υπηρεσιών προς το δημότη, βρέθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης.

Θέλοντας να ενημερωθεί ιδίοις όμμασι για το πολύπλευρο, ξεχωριστό και πρωτοποριακό έργο του Δήμου στους τομείς της κοινωνικής προστασίας, υγείας, φροντίδας και αλληλεγγύης ο επικεφαλής του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» επισκέφθηκε το Δήμαρχο κ. Σίμο Δανιηλίδη, με τον οποίο είχε μια εξόχως ενδιαφέρουσα συνάντηση.

Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από το τεράστιο δίκτυο κοινωνικών δομών και υπηρεσιών που έχει αναπτύξει ο Δήμος όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μεταξύ άλλων, ο κ. Τονικίδης ενημερώθηκε για τη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ, των Κ.Α.Π.Η., των εντυπωσιακών σε ειδικότητες και ιατροδιαγνωστικό εξοπλισμό Δημοτικών Ιατρείων, των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ειδική αναφορά έγινε και στο έργο ναυαρχίδα, το Δημοτικό Ιατρικό Κέντρο προϋπολογισμού 7 εκατ. ευρώ στην οδό Επταπυργίου, μια μεγάλη επένδυση που με την ολοκλήρωσή της όλοι οι δημότες θα απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για δομές που παρέχουν ποιοτικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ξεχωρίζουν για την άρτια οργάνωση, τον συνεχή εκσυγχρονισμό τους και τον σεβασμό απέναντι στον πολίτη.

Ο επικεφαλής του δήμου ΑΞΙΩΝ συνεχάρη τον κ. Δανιηλίδη για το αξιέπαινο έργο του και στην συνέχεια ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Αρίστο Γαλανό στον παιδικό Σταθμό Επταπυργίου και στο Β’ ΚΑΠΗ Νεάπολης.

Η επίσκεψη του κ. Τονικίδη στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Κοινωνικού Δήμου Κιλκίς που σχεδιάζει, ο οποίος όχι μόνο θα διατηρεί την κοινωνική συνοχή, αλλά θα δίνει και αναπτυξιακή προοπτική στη περιοχή μας. Θα στηρίζει τους δημότες και τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες με σύγχρονες και λειτουργικές κοινωνικές δομές και δράσεις, αντάξιες των αναγκών αλλά και των προσδοκιών τους.

Η ανάπτυξη ενός τόσο καλά συντονισμένου και οργανωμένου δικτύου κοινωνικών παροχών, προσαρμοσμένου φυσικά στις τοπικές ιδιαιτερότητες, μέσα από την αναβάθμιση του υπάρχοντος, αξίζει σε όλους τους Κιλκισιώτες και αποτελεί βασική προτεραιότητα για το «Δήμο ΑΞΙΩΝ».

Δελτίο τύπου από Π. Τονικίδη

Σχολιάστε