My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Πρόγραμμα για αγορά τροφίμων

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας  του Δήμου Παιονίας  (Πλατεία Παύλου Μελά 1 – Αξιούπολη), υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με  την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε Saving Food-Saving Lives» για την συμμετοχή του στο κοινωνικό πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια – Covid 19».

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, δωρητή του προγράμματος, για τον Covid-19. Θα αφορά δε, στην προσφορά διατακτικών προς δικαιούχους για την αγορά τροφίμων πρώτης ανάγκης στα καταστήματα υπεραγοράς (super market) ΑΒ Βασιλόπουλος..

Συγκεκριμένα, θα ωφελούνται 7 διαφορετικοί δημότες κάθε μήνα, για όσο διαρκεί το πρόγραμμα (από Σεπτέμβριο έως και Δεκέμ-βριο 2020).

Οι δικαιούχοι θα επιλεγούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, σε μια κοινή προσπάθεια των εμπλεκομένων φορέων (Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Κέντρο Κοινότητας, Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι») στήριξης  κατά προτεραιότητα των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και δεύτερη προτεραιότητα ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και άλλοι ωφελούμενοι των φορέων αυτών.

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας θα είναι υπεύθυνο για την ορθή και διαφανή τήρηση της διαδικασίας, τηρουμένης της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, και επιπροσθέτως αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραδίδει στο «Μπορούμε» μηνιαία και ηλεκτρονικά το σαρωμένο αρχείο αναφοράς ελέγχου των δικαιούχων του κοινωνικού προγράμματος.

Σχολιάστε