My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Προσαγωγή δυο δημοσιογράφων

Για προσαγωγή από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς δυο δημοσιογράφων που  βρίσκονταν για ρεπορτάζ στην Ειδομένη, κάνει λόγο η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ σε σχόλιό της στη στήλη «Παρασκήνια».

astynomikoi-001Το σχόλιο:

Δύο εξαιρετικοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι, ο ένας μέλος της διοίκησης της Ενωσης Συντακτών και ο άλλος διαπιστευμένος αστυνομικός συντάκτης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τις επαγγελματικές τους ταυτότητες και δύο επαγγελματίες φωτορεπόρτερ προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, ενώ βρίσκονταν για ρεπορτάζ στην Ειδομένη.

Προφανώς, επρόκειτο για άλλη μια άθλια μεθόδευση της ΕΛ.ΑΣ. για να εμποδίσει τους εκπροσώπους του Τύπου να καλύψουν τον «ευγενικό» τρόπο με τον οποίο «φόρτωναν» οι διμοιρίες των ΜΑΤ τους πρόσφυγες στα λεωφορεία στο πλαίσιο της επιχείρησης απομάκρυνσης από τα σύνορα.

Οι προσαγωγές των εκπροσώπων του Τύπου και η περίμετρος πέντε χιλιομέτρων που αποκλείστηκε στη συνέχεια, ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τι συνέβαινε, αφήνουν έκθετο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αλλά και την αριστερή κυβέρνηση που εκπροσωπεί.

Σχολιάστε