My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Προς λύση ζήτημα οικοπέδων

Που αφορά δικαιούχους που δεν πρόλαβαν να χτίσουν – Ενημερωτική συγκέντρωση με Γεωργαντά στον Ευρωπό.

europos-oikopeda(1)Σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλευτή Γ. Γεωργαντά επιλύεται το ζήτημα των οικοπέδων που δόθηκαν προς αποκατάσταση και αφορά δικαιούχους δεν είχαν κατορθώσει να ανεγείρουν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας την κύρια κατοικία τους έτσι ώστε να εκπληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο τους παραχωρήθηκε το οικόπεδο.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση του βουλευτή είχε αναφερθεί τους προηγούμενους μήνες ότι  έγιναν επαφές με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Τώρα ο κ. Γεωργαντάς βεβαιώνει ότι σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η συζήτηση του οποίου ξεκίνησε  στη  Βουλή αυτή την  εβδομάδα  και θα ολοκληρωθεί την επόμενη, προβλέπεται ρύθμιση για την οριστική επίλυση του προβλήματος. “Απαιτούνται μόνο κάποιες μικρές βελτιώσεις στο κείμενο του νόμου έτσι ώστε με ξεκάθαρο και δίκαιο τρόπο να απεμπλακούν όλες οι σχετικές υποθέσεις”, τονίζει ο βουλευτής.

georgantas-giorgosΠεριπτώσεις τέτοιων παραχωρήσεων υπάρχουν σε πολλούς οικισμούς του νομού, με τον μεγάλο όγκο τους να βρίσκεται στον Εύρωπο, όπου και θα γίνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του παλιού δημοτικού σχολείου,  στις  11.30 πμ, ενημερωτική συνάντηση του βουλευτή  με τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους.

Σχολιάστε