My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Προκρίθηκαν τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος Κορασίδων πήρε ο Κιλκισιακός που επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με 1-0 της Καστοριάς. Στις 13 Μαΐου θα προκύψει ο αντίπαλος που θα είναι είτε η Ελασσόνα είτε οι Νέες Τρικάλων, και μια εβδομάδα μετά θα γίνει η αναμέτρηση με την έδρα να ορίζεται κατόπιν κληρώσεως.

Δύο πρωταθλήτριες ομάδες “κοντραρίστηκαν” στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, με τις νεαρές κοπέλες να τα δίνουν όλα για την πρόκριση.

Τα ημίχρονα ήταν διάρκειας σαράντα λεπτών (αγωνίζονται κορίτσια γεννημένα από το 2002 και έπειτα) με τον Κιλκισιακό στο πρώτο να είναι ανώτερος, να έχει καλή κυκλοφορία, δίχως όμως την μεγάλη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα είχε δύο καλές στιγμές να σκοράρει, όμως η Κατερίνα Μέλανι με ισάριθμες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν.

Την λύση για την ομάδα του Λάζαρου Δελήπαλτα έδωσε στο 72′ η Λαμπρινή Καραβασίλη, που υποδέχθηκε σωστά την μπάλα στην περιοχή, ξεπέρασε με δύναμη δύο αντιπάλους και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Μέχρι το τέλος ο Κιλκισιακός έκανε σωστή διαχείριση και είχε ακόμη μια καλή στιγμή να σκοράρει με την Μαρία Φούρναρη. Σε περίπτωση πρόκρισης και στον επόμενο αγώνα, ο ΑΟΚ θα μετέχει στο Final Four που είναι προγραμματισμένο από 1-3 Ιουνίου στην Αθήνα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μέλανι, Τατίδου, Παρπαρά, Τζιτζίδου, Ακριβοπούλου, Τσιόνκη, Σ. Παπαδοπούλου (41′ Καραβασίλη), Χατζηγεωργιάδου (74′ Κουτσουραδή), Παυλίδου, Φούρναρη, Διαμαντίδου (58′ Τσοκακτσή).

Σχολιάστε