My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Προγράμματα από την Πειραιώς

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς σταφυλιών των Νομών Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και Πέλλας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «Ε. Μαλαματίνα & Υιός ΑΕΒΕ».

peiraios_trapezaH χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του οινοποιήσιμου σταφυλιού  αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Η εταιρία «Ε. Μαλαματίνα & Υιός ΑΕΒΕ» έχει το παραγωγικό της κέντρο στην Εύβοια και στη Βοιωτία, όπου είναι εγκατεστημένα τα οινοποιεία της, ενώ το εμφιαλωτήριο της εταιρείας βρίσκεται στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.

Η εταιρία «Ε. Μαλαματίνα & Υιός ΑΕΒΕ» δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων, με σεβασμό στον καταναλωτή ενώ η δημιουργία των προϊόντων της γίνεται με τέτοιο τρόπο που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και στις νέες τάσεις της αγοράς.

Σήμερα η εταιρεία «Ε. Μαλαματίνα & Υιός ΑΕΒΕ» κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και στην πώληση του παραδοσιακού κρασιού ΡΕΤΣΙΝΑ παγκοσμίως.

Έχοντας προσωπικό με επιστημονική γνώση αλλά και πάθος για την δουλειά αυτή, με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, με διοίκηση που επιζητά ευκαιρίες για νέες επενδύσεις, ακολουθώντας αυστηρά τους Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και την ελληνική νομοθεσία, παράγει ένα προϊόν το οποίο είναι γνωστό σε κάθε γωνιά της γης όπου υπάρχει το ελληνικό στοιχείο.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Για ροδάκινο

Σε ανανέωση και επέκταση του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς συμπύρηνου ροδάκινου  του Νομού Ημαθίας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με τον «Α.Σ. Venus Growers», μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή συνεργασία. Ήταν το πρώτο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο ολοκληρώθηκε επιτυχώς και έδωσε προοπτικές για σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του βιομηχανικού  ροδάκινου  αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Ο «Α.Σ. Venus Growers», έχει τις εγκαταστάσεις του στις πόλεις της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας του Νομού Ημαθίας και δραστηριοποιείται στον τομέα επεξεργασίας και τυποποίησης φρούτων στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Ο «Α.Σ. Venus Growers» αποτελεί την πρώτη Αγροτική συνεταιριστική εξαγωγική επιχείρηση της χώρας. Οι εξαγωγές του αντιπροσωπεύουν το 97% του Κύκλου Εργασιών του και πραγματοποιούνται σε 45 χώρες και περισσότερο στις πιο απαιτητικές αγορές της Ιαπωνίας και Αγγλίας. Ο «Α.Σ. Venus Growers» κατατάσσεται στους πρωταγωνιστές της παγκόσμιας αγοράς κονσερβοποιημένων φρούτων από πλευράς ποιότητας κι αριθμού προϊόντων.

Στόχος του «Α.Σ. Venus Growers» είναι:

  • Η παραγωγή προϊόντων υψηλής και σταθερής ποιότητας.
  • Οι πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας παραγωγής.
  • Η παροχή υπηρεσιών μέγιστης εξυπηρέτησης.
  • Το υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, ο «Α.Σ. Venus Growers» διαθέτει προσωπικό με εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, άρτια οργάνωση και εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στον Συνεταιρισμό.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και Συνεταιρισμού.

Με την ανανέωση αυτής της συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Δελτία τύπου από Τράπεζα Πειραιώς

Σχολιάστε