My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πρεμιέρα στον θερινό “Δ. Ζωηρό”

Με την ιστορική πολεμική περιπέτεια ‘’Η ναυμαχία του Μίντγουει’’ άνοιξε αυλαία χθες βράδυ ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Κιλκίς.

Ο ‘’Δημήτριος Ζωηρός’’ δέχθηκε τους φίλους της μεγάλης οθόνης στη δροσερή υπαίθρια αυλή του σε ένα αισθαντικό περιβάλλον με τα γλαστράκια του βασιλικού να μοσχομυρίζουν στα τραπεζάκια και με το φως των φαναριών να τρεμοπαίζει κάτω από την υποβλητική αφήγηση αληθινών γεγονότων που σημάδεψαν τη σύγκρουση Αμερικής – Ιαπωνίας και αποδόθηκαν με μοντέρνα ψηφιακά εφέ.

Με νοητό φόντο τα νησιά του Ειρηνικού, ‘’ Η Ναυμαχία του Μίντγουει’’, η αποφασιστικότερη κατά πολλούς ναυμαχία του β’ παγκοσμίου πολέμου, ως απάντηση του αμερικανικού στόλου στην αποτυχία του Περλ Χάρμπορ, παίζει σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή βράδυ, με ώρα έναρξης προβολής στις 21:30.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων του Covid -19 και της λειτουργίας του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Κιλκίς με λιγότερες θέσεις,  η επανάληψη των προβολών αποσκοπεί στη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη των απαιτήσεων ψυχαγωγίας του κοινού.

Σχολιάστε