My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Που αρχίζει και τελειώνει η …Ειδομένη;

Με μια χιουμοριστική ανακοίνωση οι Διαχειριστές της Ιστοσελίδας της Ειδομένης αναφέρονται στα …όρια μεταξύ του οικισμού τους και του Χαμηλού! Διαβάστε την: 

Στην Ειδομένη, λίγα μέτρα πριν από το σιδηροδρομικό σταθμό, υπάρχει πινακίδα εισόδου στην Τοπική Κοινότητα Ειδομένης. Βγαίνοντας από το χωριό, με κατεύθυνση δυτικά, συναντάμε μια άλλη πινακίδα που μας πληροφορεί ότι εισερχόμαστε στο Χαμηλό.

Αυτό σημαίνει ότι το Χαμηλό ξεκινάει λίγα μέτρα από το τέλος της Ειδομένης, εκτεινόμενο στα τρία περίπου χιλιόμετρα, όπου συναντάμε τον αντίστοιχο οικισμό!

Ναι, αλλά, πού τελειώνει η Ειδομένη;

Εμείς, κοιτάξτε, ούτε στην αρχή του χωριού, ούτε στο τέλος πινακίδα βάλαμε αλλά, κοιτάξτε, αυτοί την έβαλαν για να δείχνει την αρχή αυτού του χωριού, το Χαμηλό, ενώ εμείς θέλαμε να δείχνει το τέλος του δικού μας χωριού, την Ειδομένη, αλλά αυτοί βάλανε να δείχνει την αρχή του άλλου χωριού που δεν ήτανε, κι εμείς δε θέλαμε και πήγαμε στον υπεύθυνο να το πούμε, αλλά κι αυτός δεν ήξερε και μας είπε ότι δε βάλανε αυτοί την πινακίδα, αλλά αυτοί που την έβαλαν ήξεραν πού την έβαζαν, άρα από εκεί αρχίζει το Χαμηλό, αλλά πού τελειώνει η Ειδομένη, αυτό ήταν το θέμα κι εμείς δεν ξέραμε τι να πούμε, γιατί ή η Ειδομένη έγινε ατελείωτη ή το Χαμηλό μετακινήθηκε ανατολικότερα, πιθανόν από μετακίνηση πινακίδας ή από το ότι αυτοί που την έβαλαν δεν ήξεραν ορθογραφία ή γεωγραφία.

Πάντως, για να πούμε την αλήθεια, μπορούμε έτσι να γελάμε με τα χάλια μας.

Σας ευχαριστούμε. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.”

Σχολιάστε