My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πορεία κατά της υποχρεωτικότητας

(Βίντεο) Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Η πορεία, που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, κατέληξε με συνθήματα κάτω από τα γραφεία του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά και του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Φραγγίδη, που είχαν ψηφίσει το νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ιατρών, νοσηλευτών και όλου του προσωπικού (υγειονομικού, διοικητικού, υποστηρικτικού) των ιδιωτικών και δημοσίων μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων και φροντίδας ΑΜΕΑ.

Η συγκέντρωση έγινε έξω από τα γραφεία του διοικητή του Νοσοκομείου, με ομιλία του γενικού γραμματέα του συλλόγου, Αχιλλέα Καλεμκερίδη και χαιρετισμούς από συνδικαλιστές νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Στη συγκέντρωση εκτός από νοσηλευτές και γιατρούς του νοσοκομείου συμμετείχαν και εργαζόμενοι στις προνοιακές δομές του νομού και απλοί πολίτες που διαφωνούν με την υποχρεωτικότητα και άλλοι που συμμετέχουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Ακολούθησε η πορεία με συνθήματα στους κεντρικούς δρόμους του Κιλκίς, όπως «κάτω η χούντα των πολιτικών», «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», «μία είναι η αιτία, δεν θέλανε ποτέ δημόσια υγεία», «Κυριάκο Μητσοτάκη άκου το καλά, αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά».

Δείτε βίντεο από τη GnomiWebTV

Σχολιάστε