My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πολύτιμος βαθμός για την Πλαγιά

Πολύτιμος βαθμός για την Αναγέννηση Πλαγιάς και δίκαιη λευκή ισοπαλία με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής 18 Απριλίου στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς για το πρωτάθλημα της γ’ Εθνικής κατηγορίας (2ος όμιλος).

Μια ψυχωμένη και με πείσμα Πλαγιά απέδειξε στο γήπεδο ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο αρκεί να αγωνίζεται συγκροτημένα και πειθαρχημένα από το σφύριγμα της έναρξης ως το τελευταίο λεπτό των αναμετρήσεων. Και χωρίς να λογαριάζει και να νιώθει μειονεκτικά όσο μεγάλο κι αν είναι το όνομα της άλλης ομάδας που μπαίνει στο τερέν.

Αυτό ήταν το μυστικό για να μην ηττηθεί το κιλκισιώτικο συγκρότημα από την ομάδα του Μακεδονικού η οποία διαθέτει ένα πολύ υψηλό μπάτζετ ως προς το έμψυχο δυναμικό που την απαρτίζει.

Με αυτοσυγκέντρωση, μαχητικότητα και καθαρό μυαλό η Πλαγιά έπαιξε ως ίση προς ίσο χωρίς να κλειστεί πίσω κάνοντας καλή εμφάνιση και δικαιώθηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς το έμπειρο σύνολο των Θεσσαλονικέων που είναι εκ των φαβορί του ομίλου αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει αποδείξει κάτι τέτοιο.

Ο Μακεδονικός είχε περισσότερη κατοχή όμως ουσιαστικά αυτή δεν είχε αποτέλεσμα καθώς η λειτουργία των παικτών της Αναγέννησης αναχαίτισε με επιτυχία κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Οι οποίοι πέραν της ποδοσφαιρικής φλυαρίας στο γήπεδο είχαν σε πολλές περιπτώσεις και την προστασία του διαιτητή ο οποίος στο σύνολο των αμφισβητούμενων φάσεων κατακύρωσε υπέρ τους τη μερίδα του λέοντος.

Οι παίκτες της Πλαγιάς μετα από το τελευταίο σφύριγμα της συνάντησης ήδη σκέφτονται το επόμενο εκτός έδρας ματς στα Γιαννιτσά όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τον τοπικό Εθνικό, σε έναν αγώνα όπου η νίκη είναι μέσα στους στόχους και τις δυνατότητες τους.

Δίκαιη μοιρασιά λοιπόν και έπεται συνέχεια για την Αναγέννηση Πλαγιάς η οποία αισίως έχει φτάσει τη συγκομιδή 7 βαθμών και φιγουράρει στον βαθμολογικό πίνακα σε μια τετραπλή ισοβαθμία. Ατενίζοντας το μέλλον με ελπίδες για κάτι καλό δηλαδή την επίτευξη του κυρίου στόχου αυτόν της παραμονής στην γ’ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Διαιτητής της συνάντηση ήταν ο Δραμινός Περικλής Παρχαρίδης με βοηθούς τους κ.κ. Π.Κουβαλάκη και Αντ.Σιαμάνη.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων στην αναμέτρηση ήταν:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ (Γ.Χατζηιωαννίδης): Τριανταφυλλίδης Ιππ., Ορφανίδης Ι., Παπαδόπουλος Κ., Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης Ν., Παπαδόπουλος Σ., Μπελίτσας Ν., Παπαδόπουλος Τ., Γρηγοριάδης Μ., Παντελιάδης, Παρπουτσής. Έπαιξαν και οι Στεφανίδης, Παπαδόπουλος Θ., Αμαλίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Προσκυνητόπουλος (46’ λ.τρ. Μαυρομάτης) , Καραμπάς, Καστριτσέας (71’ Ρακαβίνας), Τζελίδης, Πολυζωίδης, Ζαννάκης (54’ Ιγνατίδης), Δοϊρανλής, Τσουκάνης, Καράμπελας, Κορέας.

Σχολιάστε