My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πολύκαστρο: Πλήθος για Τσιτουρίδη (Βίντεο)

Ο Σάββας Τσιτουρίδης έκλεισε την προεκλογική του δραστηριότητα όπως ακριβώς την άνοιξε: Με πλήθος κόσμου να προσέρχεται στην ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Πολυκάστρου, όπως  και στην εναρκτήρια του προεκλογικού του αγώνα ομιλία που είχε εκφωνίσει στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς.

Πράγματι, οι φίλοι του στο Πολύκαστρο γέμισαν από νωρίς την αίθουσα της εκδήλωσης ενώ αρκετός ήταν ο κόσμος που αναγκάστηκε να μείνει έξω λόγω έλλειψης χώρου.

Ο πρώην υπουργός  ευχαρίστησε τους οπαδούς του κόμματος που κράτησαν ψηλά την ψυχή του σε δύσκολες περιστάσεις, τονίζοντας ότι υπηρέτησε την παράταξη για δεκατρία χρόνια από θέσεις ευθύνης και δεν υπήρξε ποτέ ανεπάγγελτος.

Ο κ. Τσιτουρίδης δήλωσε υπερήφανος για την υπουργική του ιδιότητα και στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στο Απασχόλησης, ενώ τη θορυβώδη αποχώρησή του από το τελευταίο υπουργείο και τα αρνητικά παρελκόμενά της  ο κ. Τσιτουρίδης τα απέδωσε στο τραπεζιτικό σύστημα.

Η επίθεσή του κατά κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, ευνοημένων εφοπλιστών και εναντίον του οικονομικού και εκδοτικού κατεστημένου των Αθηνών προκάλεσε αναμφίβολα μεγάλη αίσθηση. ‘’Ανέχτηκα πολλά, έδειξα υπερβολική εμπιστοσύνη σε κάποιους που δεν έπρεπε, σιώπησα και δε μίλησα για λόγους κομματικής πειθαρχίας.

Χαρακτήρισε στάση ζωής τη θέλησή του να παραμείνει ως υποψήφιος βουλευτής στο ν. Κιλκίς και σχολιάζοντας αντιλήψεις που θέλουν τη συμμετοχή νέων στην πολιτική είπε ότι υπάρχουν νέοι με παλιά μυαλά και πρεσβύτεροι με φλόγα στην καρδιά. ‘’Το μέλλον ανήκει σε όσους δε συμβιβάστηκαν με μια οικονομική και μιντιακή εξουσία, σ’ αυτούς που δε μπορούσαν να δεχθούν ότι χρωστούν μόνο στην εκλογική τους περιφέρεια και πουθενά αλλού γιατί ειδάλλως θα ήμασταν σήμερα στην κυβέρνηση Παπαδήμου’’ .

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι όλοι έχουν τις ευθύνες τους απέναντι στον τόπο και οφείλουν να τις αναλάβουν αναλογικώς και ότι οφείλουν να διορθώσουν τα πράγματα στέλνοντας το λογαριασμό σε όσους χρωστούν στη χώρα.

Καταφέρθηκε στη συνέχεια εναντίον της κυβέρνησης Παπανδρέου ‘’που οδήγησε τη χώρα στην ξεφτίλα του μνημονίου’’ όπως είπε ‘’στη φτωχοποίηση και στην έκρηξη της ανεργίας.

Υπενθύμισε, τέλος, ότι ισχύουν οι προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ ότι δεν θα αγγίξει τους μισθούς και τις συντάξεις, ότι θα προστατεύσει τις συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων.

Βρισκόμαστε στην αυγή του νέου πατριωτισμού που απαιτεί τη διαφύλαξη των συνόρων τη δημιουργία ενός ισχυρού κράτους που θα διασφαλίζει την τάξη, την ανάπτυξη για να κρατηθεί ζωντανή η Ελλάδα, την ανάπτυξη ενός συστήματος παιδείας που θα έχει γερές ρίζες στις αξίες και στον πολιτισμό μας. Ένα κράτος πάνω στο οποίο να εκλείψει ο παρασιτισμός, η διαπλοκή, τα υπερχρεωμένα κανάλια.  Το μπάχαλο, ο μηδενισμός και τα ξυρισμένα κεφάλια (έμμεση αναφορά στη Χρυσή Αυγή) όλα αυτά δεν μπορούν άλλο να συνεχιστούν.

Ο κ. Τσιτουρίδης κάλεσε τους πολίτες να αγωνιστούν στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά και να παλέψουν για να φτιάξουν μια άλλη Ελλάδα. “Σας ζητώ να με ξανατιμήσετε, για να τιμήσω κι εγώ την ψήφο σας όπως άλλωστε έκανα δεκατρία χρόνια, ώστε να ξαναβρούμε όσα μας στέρησαν, εμένα από εσάς και εσάς από εμένα’’, κατέληξε μέσα στα θερμά χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων.

Βίντεο: KilkisOrama

Φωτό: Ράδιο Επιλογές

Σχόλια
One Response to “Πολύκαστρο: Πλήθος για Τσιτουρίδη (Βίντεο)”
Σχολιάστε