My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Πολλά κρούσματα, τηρήστε να μέτρα”

Με αφορμή τον τεράστιο αριθμό νέων κρουσμάτων που αναφέρθηκαν από τον ΕΟΔΥ το περασμένο Σαββατοκύριακο και χθες Δευτέρα για το νομό Κιλκίς, Η ΔΕΕΠ της ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση επαναλαμβάνοντας ότι οι πολίτες θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα που προβλέπει η καραντίνα.

Η ανακοίνωση:

“Η κατάσταση με την πανδημία συνεχίζει να είναι πάρα πολύ δύσκολη. Οπως δείχνουν τα στοιχεία και οι αναφορές των αρμοδίων η ”βόμβα” του ιικού φορτίου και του δείκτη θετικότητας συν τον τεράστιο αριθμό διασωληνωμένων και των συνανθρώπων μας οι οποίοι χάνουν τη ζωή τους μέσα στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας και κυρίως της Β.Ελλάδος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Στον τόπο μας η ζοφερή πραγματικότητα επί καθημερινής βάσης είναι γνωστή.

Εχασαν τη ζωή τους γνωστοί μας συμπολίτες και πολλοί άλλοι βρίσκονται είτε στο νοσοκομείο Κιλκίς στην ειδική κλινική που έχει γίνει για την αντιμετώπιση του κορωναϊού είτε στα σπίτια τους σε προσωπική καραντίνα.

Γεγονός που πιστοποιεί με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο του τι συμβαίνει και πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση.

Και αντί όλα αυτά να μας συνετίσουν και να μας βάλουν μυαλό εξακολουθούν πολλοί να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όσα οι Ειδικοί και η Πολιτεία έχουν γνωστοποιήσει και συνεχίζουν κάθε μέρα να μας υπενθυμίζουν.

Τηρούμε χωρίς περιστροφές το λοκντάουν, μετακινούμαστε εφόσον είναι ανάγκη να βγούμε για κάποια χρήσιμη δουλειά μας, φοράμε μάσκα, τηρούμε αποστάσεις και πλένουμε τα χέρια μας με σαπούνι και χρησιμοποιούμε αντισηπτικό.

Και αντί να κάνουμε αυτά εμείς πράττουμε ότι άλλο εκτός αυτές τις οδηγίες. Με αποτέλεσμα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ στο νομό μας να έχουμε επί τριήμερο 120 κρούσματα. Και σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ήρθε η απόλυτη, αρνητική, έκπληξη με τον αριθμό κρουσμάτων να ξεπερνά σε μία μόλις ημέρα τα 100 και πιο συγκεκριμένα 102 και το Κιλκίς να φιγουράρει στην Τρίτη θέση πανελληνίως μετά τα στοιχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ <<ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ>>.

Είναι δυνατόν; Θέλουμε να φορτώσουμε τον αγαπημένο τόπο μας με περισσότερο φορτίο; Μήπως κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να καταστρέψουμε τον ίδιο μας τον εαυτό;

Παράκληση προς όλες και όλους σας/σας συμπατριώτισσες/ες ΤΗΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ. ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ 6 ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΛΕΞΗ ΑΘΛΗΣΗ/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ/ΣΠΟΡ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ. ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!!”

Σχολιάστε