My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πολιτικοί συγχαίρουν επιτυχόντες

Συγχαρητήρια μηνύματα προς τους επιτυχόντες στα εκπαιδευτικά ιδρύματα εξέδωσαν οι βουλευτές Ειρήνη Αγαθοπούλου και Γιώργος Φραγγίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ο τέως δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Αναστασιάδης.

Η Ειρ. Αγαθοπούλου

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές τείνει να σηματοδοτεί και τυπικά το τέλος της διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων για τους/τις μαθητές/τριες της Γ’ Λυκείου. Ειδικά φέτος, οι συνθήκες που κλήθηκαν να εξεταστούν, ήταν πρωτόγνωρες, απρόσμενες, δύσκολες, απαιτητικές για τους ίδιους, αλλά και για τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, για όλους…
Αξίζουν τα συγχαρητήριά μας για την προσπάθεια.
Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος…
Ένα νέο ταξίδι ξεκινάει και εύχομαι να είναι καθόλα συναρπαστικό για όλους/ες. Αξίζει όπως και να χει…
Όλοι εμείς και πρωτίστως η Πολιτεία οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους, ώστε οι νέοι και νέες αυτού του τόπου να κάνουν τα όνειρά τους πράξη.
Γιατί ως γνωστόν τα όνειρα που δεν υλοποιούνται παίρνουν εκδίκηση.
Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια, η ζωή μπροστά σας και πολλές κενές σελίδες του βιβλίου της ζωής για γέμισμα…

Ο Γ. Φραγγίδης 

Εκφράζω τις πιο θερμές ευχές μου προς τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες του Νομού Κιλκίς που δίνοντας τον πρώτο δύσκολο αγώνα της ζωής τους, πέτυχαν τον στόχο τους να εισαχθούν στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, βρισκόμενοι πλέον στην αφετη ρία μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας.

Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που με περίσ σευμα ψυχικών δυνάμεων στήριξαν τα παιδιά σε μια σχολική χρονιά ειδικών συνθηκών μελέτης και φοίτησης που δημιουργήθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ανταπόκριση της Πολιτείας στις απαιτήσεις της σπουδάζουσας νεολαίας θα πρέπει να βρίσκεται στο βέλτιστο επίπεδο ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις σταδιοδρομίας των αποφοίτων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην αγορά εργασίας, με προοπτικές εξόδου από την κρίση που διέρχεται η χώρα.

Απευθυνόμενος στα παιδιά που δεν πέτυχαν τον στόχο εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο , τους ενθαρρύνω στην κατεύθυνση της στόχευσης και της συνεχούς προσπάθειας , ώστε να κατορθώσουν να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.

Ο Δ. Κυριακίδης

Συγχαίρω θερμά όλους τους Κιλκισιώτες επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Η εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κάτω από πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες, αποτελεί το επιστέγασμα μιας επίμοχθης δοκιμασίας από την οποία αποκομίζουν τη χαρά της επιτυχίας στα νέα ταξίδια κατάκτησης της γνώσης. Εύχομαι να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με τον ίδιο ενθουσιασμό της σημερινής εκπαιδευτικής αφετηρίας και να προσδώσουν μεγαλύτερη αίγλη και κύρος στην επιστημονική κοινότητα.

Στους τελειόφοιτους που δεν προσέγγισαν τις γέφυρες της εκπαίδευσης, εύχομαι δύναμη και επιμονή στις στοχεύσεις τους, σε όποια κατεύθυνση ακολουθήσουν, αντλώντας χρήσιμα διδάγματα από την εμπειρία των εξετάσεων για τις εκπαιδευτικές επιλογές και τις επαγγελματικές αναζητήσεις τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες των επιτυχόντων, στους γονείς και κηδεμόνες, στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν εμψυχωτές και συνοδοιπόροι σε μια αρκετά απαιτητική προσπάθεια που τερματίζεται αισίως για να ξεκινήσει μια νέα λαμπρή διαδρομή.

Ο Ανδρ. Βεργίδης

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές των επιτυχόντων για τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η επίτευξη του σπουδαίου στόχου της εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν είναι εύκολη υπόθεση και κατέστη ακόμα πιο δύσκολη τη φετινή χρονιά στη διάρκεια της οποίας οι δοκιμασίες ήταν περισσότερες και πιο απαιτητικές εξαιτίας των συνθηκών οι οποίες διαμορφώθηκαν από την πανδημία του κορονοϊού.

Ευχόμαστε στους νέους και τις νέες που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία στο νέο τους ξεκίνημα.

Απευθύνομαι και σε όλους εκείνους οι οποίοι δεν πέτυχαν τον στόχο τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε τον αγώνα σας, καθώς η ζωή δεν εξαντλείται εδώ, είναι μια συνεχής προσπάθεια. Κάνοντας τις σωστές επιλογές, με πείσμα, εργατικότητα και φιλοδοξία, θα δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειές σας» .

Ο Χρ. Γκουντενούδης

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας που δοκιμάστηκαν στον αγώνα των πανελλαδικών μέσα σε συνθήκες διαφορετικές και πρωτόγνωρες και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις δίπλα στους μαθητές και γι αυτό τους οφείλουμε σεβασμό και αναγνώριση.

Το αποτέλεσμα όμως των εξετάσεων και η επιτυχία ή μη σε αυτές δεν είναι ο μοναδικός σταθμός στη ζωή ενός νέου ανθρώπου. Είναι μονάχα η αρχή μιας πορείας και έτσι πρέπει να την βλέπουμε. Θα ακολουθήσουν πολλές καινούριες και μεγάλες προκλήσεις στη συνέχεια, στις οποίες η γνώση και η εμπειρία των σπουδών θα αποτελέσουν εχέγγυο για την εκπλήρωση τους.

Για όσους δεν κατάφεραν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή δεν πέτυχαν με την πρώτη την σχολή που επιθυμούσαν, ας μην απογοητεύονται, παρά να οπλιστούν με περισσό ζήλο και επιμονή για την επόμενη φορά.

Πέραν όμως από τις δηλώσεις συγχαρητηρίων και ευχών, η ελληνική πολιτεία και οι πολιτικοί μας θα πρέπει να θέσουν ως πρώτο στόχο την δημιουργία ενός περιβάλλοντος ευνοϊκού για την παραμονή των νέων επιστημόνων και επαγγελματιών στη χώρα. Για να σταματήσει επιτέλους αυτή η «εκροή» πολύτιμου και καταρτισμένου ανθρώπινου κεφαλαίου στις χώρες του εξωτερικού.

Ο Γ. Αναστασιάδης

Συγχαρητήριο μήνυμα Γιώργου Αναστασιάδη μετά την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων

Με την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώνεται μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τους αποφοίτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού μας για την είσοδο τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας. Οι πολύχρονοι κόποι τους και η σκληρή δουλειά σήμερα ανταμείφθηκαν.

Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης και όλους τους γονείς και εκπαιδευτικούς που συμπαραστάθηκαν και καθοδήγησαν με επιτυχία τους μαθητές μας.

Σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν στην φετινή τους προσπάθεια να πετύχουν το στόχο τους θα ήθελα να τους παροτρύνω να μην εγκαταλείψουν τα όνειρα τους. Άλλωστε η ζωή θα τους δώσει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες για επιτυχή πορεία. Οι φετινές πανελλήνιες ήταν μόνο η αρχή. Με προσήλωση στο στόχο, υπομονή και επιμονή οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι οι νέες και οι νέοι του τόπου μας με τις προσπάθειες τους και τους αγώνες τους όχι μόνο μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους αλλά ταυτόχρονα μας δίνουν και τη δυνατότητα να ελπίζουμε ότι με αυτούς μπροστάρηδες ο τόπος μας θα έχει σίγουρα ένα καλύτερο μέλλον.

Σχολιάστε