My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ποιοι “παίζουν” στο ΠΑΣΟΚ

Κινητικότητα επικρατεί και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το ψηφοδέλτιο του νομού Κιλκίς, στη κατεύθυνση όμως να βρεθούν υποψήφιοι για έναν αξιοπρεπή στο μέτρο του δυνατού συνδυασμό κι όχι για να επιλεγούν οι πέντε μεταξύ των περισσοτέρων, όπως γίνονταν στο “ένδοξο παρελθόν” του πάλαι ποτέ κραταιού κόμματος.

pasok-kilkis-001Το μόνο σίγουρο όνομα στο χώρο, είναι αυτό του Γιώργου Φραγγίδη. Ο πρώην βουλευτής και μέλος την ΚΕ του κόμματος θα ηγηθεί του συνδυασμού, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει ποιοι θα τον πλαισιώσουν.

Βεβαία, έχουν ακουστεί και κάποια άλλα “βαριά χαρτιά”, όπως αυτό του Παύλου Τονικίδη ή ακόμα και του Θανάση Τσιραμπίδη, όμως η απροθυμία είναι δεδομένη. Ειδικά ο δεύτερος θεωρεί ότι τα περιθώρια για προσφορά είναι σ` αυτή τη στιγμή σχεδόν μηδαμινά γι` αυτό κι αποφάσισε ν` απέχει.

Το ίδιο πάνω – κάτω θα μπορούσε κανείς να πει και για τις περιπτώσεις άλλων ονομάτων που έπεσαν στη “πιάτσα”, όπως αυτά του πρώην δημάρχου Στέφανου Μάλγαρη, της αντιδημάρχου Παιονίας Αναστασίας Παπαδοπούλου, των δημοτικών συμβούλων Κιλκίς, Λάζαρου Παζαρτζικλή και Κώστα Ζώτου, του γραμματέα της ΝΕ Κιλκίς Σταμάτη Παπουλίδη κα. Αν κάποιοι απ` αυτούς πουν τελικά το “ναι” θα το κάνουν μόνο για λόγους “κομματικής επιστράτευσης”.

Όσο για τον Χριστόφορο Τουτουντζίδη, που επίσης ακούστηκε, φαίνεται ότι οδεύει για το Ποτάμι, με το οποίο θα κατέβει υποψήφιος στο νομό Κιλκίς.

Η απροθυμία κι ο προβληματισμός των εναπομεινάντων στελεχών του ΠΑΣΟΚ σχετίζεται και με το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος απ` τον Γιώργο Παπανδρέου, που αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον συγκεκριμένο χώρο.

Γιάννης Καραγιαννίδης

 

Σχολιάστε