My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Όχι εργαζόμενοι στις επιτροπές

Αντίθετη στη συμμετοχή εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις επιτροπές που θα εξετάζουν τα αιτήματα εξαίρεσης από την πληρωμή του τέλους ακινήτων, δηλώνει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α, η οποία με χθεσινή της ανακοίνωση και καλεί τους συλλόγους – μέλη της “να ενημερώσουν τους εργαζόμενους να μη συμμετάσχουν στις τριμελείς επιτροπές και να λάβουν μέτρα προστασίας από κάθε αυθαίρετη πίεση που θα ασκηθεί από τους δημάρχους”.

Στην ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τονίζεται ότι αν αιρετοί “συμφωνούν και συντάσσονται με την απόφαση της Κ.Ε.Δ.Ε. να στηρίξει τις επιτροπές και το έργο τους, ας συμμετάσχουν οι ίδιοι για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την εξαθλίωση που βιώνουν οι πολίτες, ως αποτέλεσμα της ακραίας, βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση και που δυστυχώς πολλοί από τους αιρετούς την ασπάζονται”.

Να σημειωθεί ότι μετά το αίτημα εξαίρεσης που υπέβαλε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη μη συμμετοχή αστυνομικών στις επιτροπές, από το υπουργείο Οικονομικών είχε ανακοινωθεί ότι τρίτο μέλος των επιτροπών θα ήταν υπάλληλος των δήμων.

Σχολιάστε