My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πλούσιες οι δραστηριότητες του ΛΕ Κιλκίς

ytjy

Ιστορικός περίπατος

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 το εφηβικό μας τμήμα λίγο πριν την πρόβα, συμμετείχε στον «Ιστορικό περίπατο» της πόλης του Κιλκίς με ξεναγό την κα. Γιαννέ Ειρήνη μέλος του Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ. Πρόσφυγες από τη Στρώμνιτσα, την Παλιά Δοϊράνη, το Μελένικο, τη Στενήμαχο, την Ανατολική Θράκη, τον Πόντο και τον Καύκασο. Οι πρώτοι που εγκαταστάθηκαν σε μια πόλη που είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά γι’ αυτούς. Ένα ολόκληρο «μωσαϊκό» από χαμένες πατρίδες.

Μουσικοχορευτικό μεσημεριανό γλέντι

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποίησε στο κέντρο διασκέδασης «ΘΕΑΤΡΟ» τον ετήσιο μεσημεριανό χορό του με ζωντανή παραδοσιακή – λαϊκή μουσική με τους: Έφη Ναβροζίδου, Νίκο Καλαϊτζίδη και  Χρήστο Μαυρόπουλο. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους του Λ.Ε.Κ. που με τη διαρκή συμμετοχή στηρίζουν τις δράσεις του Λ.Ε.Κ.

«Πολιτιστικό Ημερολόγιο»

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στους χώρους μας την τηλεοπτική εκπομπή «Πολιτιστικό Ημερολόγιο» που προβάλλεται στο κανάλι TV100. Το Λ.Ε.Κ. άνοιξε την πλούσια ιματιοθήκη που διαθέτει και παρουσίασε φορεσιές απ’ όλη την Ελλάδα.

Συμμετοχή Λ.Ε.Κ. στο Ίσωμα

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ύστερα από πρόσκληση, συμμετείχε στην Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στο χωριό Ίσωμα, με το τμήμα παραστάσεων του Λ.Ε.Κ. να παρουσιάζει χορούς από τη Μακεδονία τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την μνήμη του Μακεδονομάχου Καπετάν Ιωάννη Ράμναλη.

Εγγραφές

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Λυκείου των Ελληνίδων ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) στη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (Μητροπόλεως 11), στο τηλ. 23410-27684, 6 – 8 μ.μ.

Για τις εγγραφές των τμημάτων του Πολυκάστρου, μπορείτε να απευθύνεστε στον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας «Ευκράντη», στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 6 – 8μ.μ. και στο τηλ. 6932 914 118.

 

Σχολιάστε