My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πλούσια η δράση του Αίαντα

volleyΤη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια  η προπόνηση της Προεθνικής ομάδας των Παγκορασίδων  της ΕΣΠΕΜ . Στην προπόνηση συμμετείχαν όλες οι αθλήτριες που κάλεσε η ΕΣΠΕΜ, μεταξύ των οποίων και οι τρεις αθλήτριες της Κιλκισιώτικης ομάδας του ΑΙΑΝΤΑ, Καντίδου Δέσποινας, Κώστογλου Σταυρούλας και Κώστογλου Σοφίας.

Οι τρεις νεαρές αθλήτριες αγωνίζονται με τα χρώματα του ΑΙΑΝΤΑ στην  ομάδα των Παγκορασίδων. Η Καντίδου Δέσποινα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μια και προπονείται  εδώ και οκτώ χρόνια με τους ίδιους προπονητές, αγωνίζεται παράλληλα και στην ομάδα των Γυναικών και των Κορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και στις τρεις αθλήτριες.

Επίσης το Σάββατο 19/12/2015, 14 μικρές αθλήτριες ηλικίας Δημοτικού Σχολείου από τις 3 Ακαδημίες του ΑΙΑΝΤΑ  με τη συνοδεία των γονέων και των προπονητών τους , συμμετείχαν σε αγώνες Μίνι Βόλεϊ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Ατέρμονα», στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς.

Οι πολλά υποσχόμενες μικρούλες διδάχθηκαν και διασκέδασαν παράλληλα στα μικρά γηπεδάκια του όμορφα διαμορφωμένου  χώρου του Ατέρμονα. Στους αγώνες συμμετείχαν και μικρές αθλήτριες από την ομάδα ATHLETICOVOLLEYBALL από τη  Θεσσαλονίκη υπό την επίβλεψη της προπονήτριάς τους, Μαρίας Καρδαμανίδου. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές των αγώνων για την ευκαιρία που μας έδωσαν να γεμίσουμε με αγωνιστικές εμπειρίες τις μικρές αθλήτριες της ομάδας μας.

Σχολιάστε