My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πληροφοριες ότι ο Γ. Συμπιλιδης δεν θα `ναι υποψηφιος!

Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, στον νομό Κιλκίς, ο Γιώργος Συμπιλίδης, παρότι η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, εθεωρείτο δεδομένη. Αυτό προκύπτει από πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα Voria.gr, το σχετικό ρεπορτάζ της οποίας αναφέρει και τα εξής:

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ.Συμπιλίδης είναι ο άνθρωπος, που ως βουλευτής της ΝΔ, αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος το 1993, ρίχνοντας ουσιαστικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, για να ακολουθήσει τον Α.Σαμαρά στη νεοσύστατη τότε 

Πολιτική Άνοιξη. Και για τον λόγο αυτό, για πολλά χρόνια, ήταν το κόκκινο πανί για πολλούς νεοδημακράτες, ιδίως για την οικογένεια Μητσοτάκη και τον κύκλο πολιτικής επιρροής της.

Με την ανάληψη όμως της προεδρίας του κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά, όπως είναι εύλογο, οι πολιτικές φιλοδοξίες του Γ.Συμπιλίδη αναπτερώθηκαν, άλλωστε ο ίδιος είχε προαναγγείλει  σε εφημερίδα του Κιλκίς, τον Μάιο του 2011, την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Πηγές μάλιστα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα της γαλάζιας πολυκατοικίας, συνδέουν την αποχή Συμπιλίδη από τις προσεχείς εκλογές  με την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ ή έστω με ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία των δύο πλευρών, αν βεβαίως η κάλπη υποδείξει τέτοια δυνατότητα.”

Θυμιζουμε ότι ο κ. Συμπιλίδης ήταν ο μόνος απ` τους 8 ενδιαφερόμενους για τον συνδυασμό της ΝΔ στο νομό μας, που δεν κατέθεσε την απαιτούμενη δήλωση ενδιαφέροντος στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς, όπως προέβλεπε η κομματική εγκύκλιος, αλλά στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Ωστόσο, θεωρείται μάλλον απίθανο ν` αποτελεί το διαδικαστικό αυτό θέμα την αιτία του πιθανού αποκλεισμού του απ` τον συνδυασμό, αφού εκτιμάται ότι θα μπορούσε να ξεπεραστεί με απόφαση του Αντ. Σαμαρά.

Σχολιάστε