My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Φάρσα η “βόμβα” στα Δικαστήρια του Κιλκίς

Συνέβη κι αυτό! Πληροφορίες για τοποθέτηση βόμβας στα Δικαστήρια του Κιλκίς προκάλεσε πρωτοφανή αναστάτωση πριν λίγο! Ευτυχώς, η άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας έδειξε ότι επρόκειτο για κακόγουστη ασφαλώς φάρσα, με άγνωστα μέχρι στιγμής κίνητρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε το ΚΙΛΚΙΣ24, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10.30 το πρωί, όταν  η Αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα από άντρα, ο οποίος προειδοποιούσε για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στα Δικαστήρια του Κιλκίς, που επρόκειτο να ενεργοποιηθεί σε διάστημα μιας ώρας και γι` αυτό θα έπρεπε να εκενωθεί ο χώρος.

Αμέσως κινητοποιήθηκε μεγάλος αριθμός ανδρών της Αστυνομίας, ενώ στο χώρο έφτασε και πυροσβεστικό όχημα. Πράγματι, τα Δικαστήρια εκκενώθηκαν, καθώς και η πολυκατοικία, στο εισόγειο της οποίας στεγάζονται. Παράλληλα αποκλείστηκε η γύρω περιοχή.

Κόσμος έξω απ` τα Δικαστήρια περιμένει την ολοκλήρωση των ερευνών

Μετά την παρέλευση του χρόνου που προσδιόρισε ο άγνωστος πληροφοριοδότης της Αστυνομίας, αστυνομικοί με συνοδεία εκπαιδευμένου σκύλου εισήλθαν στα Δικαστήρια και έκαναν “φύλλο και φτερό” όλους τους χώρους, καθώς και όλα τα διαμερίσματα της οικοδομής, χωρίς ευτυχώς να βρεθεί οτιδήποτε ύποπτο, μία και πλέον ώρα μετά την έναρξη της έρευνας.

Έτσι, η εκδοχή της φάρσας ήταν αυτή που υιοθετήθηκε από τους ανθρώπους που περίμεναν έξω απ` τα Δικαστήρια, ενώ αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Αστυνομίας. Πάντως, μέχρι αυτή τη στιγμή (1 μμ) ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος, αλλά με εμφανώς χαλαρομένα τα μέτρα ασφάλειας που είχαν αρχικά ληφθεί.

Να σημειωθεί ότι σήμερα ήταν ημέρα που τα Δικαστήρια του Κιλκίς εξέταζαν αρκετές υποθέσεις ασφαλιστικών μέτρων, οι οποίες βέβαια αναβλήθηκαν.

Σχολιάστε