My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πλημμύρισε δρομείς το Κιλκίς!

Με τη συμμετοχή 450 και πλέον δρομέων πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 ο δεύτερος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης που διοργάνωσαν από κοινού το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, ο Δήμος Κιλκίς και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

dromos-ygeias1Η εκδήλωση περιελάμβανε διαδρομές 10χλμ. , 5,5χλμ. με επίσημη χρονομέτρηση και  λαϊκό περίπατο  αλληλεγγύης και υγείας 3 χλμ. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία που συνόδευαν οι γονείς και οι κηδεμόνες αυτών, καθώς και πλήθος κόσμου-συντοπίτες μας που περπάτησαν μαζί με τα άτομα με αναπηρία. Οργανωμένα συμμετείχαν ο Σύλλογος Καρκινοπαθών «Άγιος Ευγένιος», Σύλλογος δρομέων Κιλκίς, Running Fit team Γουμένισσας, ο όμιλος μαραθωνίου Γιαννιτσών, τα Αγκάθια Ημαθίας, το Ράντζο Κιλκίς, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δροσάτου και Άνω Αποστόλων, το Γυμναστήριο “KINESIS”, ο αθλητικός σύλλογος «ΑΙΑΣ»Κιλκίς, ο Α.Σ Κιλκισιακού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, κ.Χαράλαμπος Αηδονόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, κ.Θωμαϊδης Παύλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας, κ.Δημήτρης Τσαντάκης , ο Δ/ντης του Ειδικού Σχολείου κ.Κακουλίδης Γιάννης, η Δ/ντρια του ΕΕΕΕΚ, κα.Τεχλικίδου Ελένη, η Δ/ντρια του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κιλκίς, κα.Καραουλάνη Κόνυ, ο πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς, κ.Κων/νος Παπανικολάου.

dromos-ygeias2Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς των φορέων ειδικής αγωγής του Δήμου Κιλκίς, δηλαδή το Ειδικό Σχολείο, το ΕΕΕΕΚ, το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν ουσιαστικά και καίρια  εκτός από τους πιο πάνω φορείς ως εθελοντές ο Ερυθρός Σταυρός, ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Δροσάτου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανω Αποστόλων, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς, οι πρόσκοποι, ο Ποδηλάτης, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΥΝΟΡΑ FM. A.Σ Κιλκισιακός, ο κ.Θεόφιλος Κυριακίδης, η κα.Ιωσηφίδου Μέμη. Πολύτιμη καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης ήταν και η συνδρομή της τροχαίας Κιλκίς.

Ήταν μια όμορφη γιορτή που όλος ο κόσμος αγκάλιασε και έβαλε στην καρδιά του και ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και ιδιαίτερα τους χορηγούς μας.

Σχολιάστε