My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Πλημμύρες έκλεισαν πάλι δρόμους

plimmyresΓι` ακόμα μια φορά προβλήματα λόγω των βροχοπτώσεων παρουσιάστηκαν στο νομό Κιλκίς, αφού από συσσώρευση υδάτων έκλεισε ο παλιός δρόμος Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στο ύψος της Φιλαδέλφειας, ενώ εξαιτίας υπερχείλισης του Γαλλικού διακόπηκε και πάλι η κυκλοφορία στις επαρχιακές οδούς Μανδρών – Γαλλικού, Κιλκίς – Μελάνθιου και Αργυρούπολης – Σεβαστού.

Το σκηνικό του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα είναι καθαρά χειμωνιάτικο, με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχοπτώσεις και τα χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Στο γειτονικό νομό Θεσσαλονίκης είχαμε ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές, χωρίς όμως να δημιουργηθούν μέχρι στιγμής προβλήματα. Κανονικά εκτελούνται από το πρωί οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της πόλης, όπου, χθες το βράδυ, παρατηρήθηκαν αρκετά προβλήματα στις πτήσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Βροχερός είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου κατά τόπους, ο υδράργυρος τα ξημερώματα έπεσε έως τους 2 βαθμούς Κελσίου.

Στα λευκά «ντύθηκαν» η Φλώρινα, η Καστοριά και η Κοζάνη, όπου το τελευταίο 24ωρο σημειώνονται χιονοπτώσεις. Η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Φλώρινα, με τον υδράργυρο το πρωί να δείχνει 0 βαθμούς Κελσίου.

Σχολιάστε