My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΣΚ: Ικανοποίηση για Ν/Σ Φλωρίδη -

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Η επίσκεψη Κεραμέως στο ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Πλημμυρίδα κόσμου για την Ελ. Βιτάλη

Με τη συγκλονιστική συναυλία της Ελένης Βιτάλη, το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς και οι χιλιάδες θεατές, που ‘’ξεχείλισαν’’ το Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, αποχαιρέτισαν χθες την τελευταία ζεστή βραδιά του Ιουλίου.

Ήταν μια ονειρεμένη συνάντηση της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας με τους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου Κιλκίς, με γέφυρα επικοινωνίας τα πολύτιμα διαμάντια που κοσμούν την δισκογραφία της.

Η καθάρια φωνή της Βιτάλη μας μετέφερε σε άλλες Πολιτείες, χάραξε την ‘’Ταχεία’’ παροτρύνοντάς μας να αναζητήσουμε το εισιτήριο της αγάπης σε ένα ταξίδι που θα  μείνει αξέχαστο, μας έπεισε για τη δύναμη της γυναικείας θέλησης στο  ‘’Μια γυναίκα μπορεί’’, αμφισβήτησε την αξία του πλούτου στην ανθρώπινη ευτυχία αποδίδοντας με κέφι το ‘’Τι τα θέλεις τα λεφτά’’.

‘’Η χαρά ήταν το σύνθημα’’ (‘’Παίξε Χρήστο επειγόντως’’) στο κατάμεστο θέατρο, στο περιστύλιο, όπου μαγεμένοι παρακολουθούσαν θεατές όρθιοι την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, στην πλατεία που σχημάτισαν γύρω από τη σκηνή για να βρίσκονται κοντά της νέοι και παιδιά. Η θετική ενέργεια της Βιτάλη απλώθηκε σε όλο το χώρο και κάθε τραγούδι, κάθε στίχος ερμηνευμένος με πάθος και καημό, άγγιξε ευαίσθητες χορδές.

Μαζί της σιγοτραγούδησε το κοινό, παίρνοντας την πρώτη θέση στο χορό των αναμνήσεων και των συναισθημάτων, αξέχαστες επιτυχίες (Εσύ που ξέρεις τα πολλά, Η Κιβωτός, Το τραγούδι των γύφτων, Ένα χειμωνιάτικο πρωί κ.α.) της κορυφαίας Ελληνίδας δημιουργού.

Επιβλητική, φιλική και εμφανώς συγκινημένη από την ενθουσιώδη υποδοχή του κόσμου, η Ελένη Βιτάλη, συντροφιά με τους πολλά υποσχόμενους ‘’Τζουμ’’, ολοκλήρωσε τη συναυλία της με θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Κιλκίς και στο κοινό, τυλίγοντάς τους στα δίχτυα της λαϊκής μουσικής με το ‘’Δίχτυ’’ του Νίκου Γκάτσου και με θετικά μηνύματα για τη ζωή.

Σχολιάστε